Artvin Hopa Spor Kulübü Ilk Maçin Gelirini SMA Hastasi Deniz Günay Için Bagisladi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Artvin Hopaspor ilk maçinin tüm gelirlerini Artvin’de yasayan SMA hastasi Deniz Güney’in tedavisi için bagista bulundu.

Artvin Hopa Spor ile Küçükçekmece Sinopspor arasinda Hopa Sehir Stadi’nda oynanan ligin ilk maçinda satisa çikarilan tüm biletlerin geliri SMA hastasi Deniz bebek için bagislandi. Sahaya ’SMA Degil Deniz Kazanacak’ yazili pankartla çikan futbolcular taraftarlardan kuvvetli alkis aldi. Spikerin maç esnasinda Deniz Bebek için 25 TL degerinde kisa mesaj atilmasi konusunda sik sik anons etmesinin yani sira Sehrin Azizleri taraftar grubu ise ’Deniz sen bizim her seyimizsin’ sloganlari atti.

90 dakika süren müsabakanin skoru 1-1 bitmis olsa da kazanan SMA Hastasi Deniz Günay oldugu ifade edildi.

Artvin Hopaspor Kulübü Baskani Lütfü Kolçak, maçin sonunda basin mensuplarina yaptigi açiklamada, taraftarlara katilimlarindan dolayi tesekkür etti.

Grup maçlarini basariyla tamamlayip üst lige çikmak için mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Kolçak, "Rakip 32. dakikada 10 kisi kalmasina ragmen zorlu bir maç oldu. Ciddi ataklarimiz vardi ancak maç 1-1 bitti. Maçta kazanan Deniz bebek oldu" dedi.

Maç için Hopa Spor Kulübü taraftarinin 50 TL’den yaklasik 3 bin bilet satildigi ögrenildi.

Kaynak: İHA