Stadyum Turnikesi Bozuldu, Taraftarlar Maçin Ilk Yarisini Kaçirdi

Türkiye-Ermenistan karsilasmasinin oynandigi Eskisehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda taraftarlarin giris kapisindaki turnikeler arizalaninca, birçok futbolsever stadyuma giremedi.

2024 Avrupa Elemeleri D Grubu’nda oynanan Türkiye-Ermenistan maçi basladi.

Eskisehir Yeni Stadyumu’nda oynanan karsilasmayi seyredebilmek için Eskisehir ve çevre illerden gelen taraftarlar, biletli olmalarina ragmen turnike arizasi sebebiyle stadyuma giremedi. Maça girmek için sira bekleyen yüzlerce futbolsever, metrelerce sira olusturdu. Stadyum görevlilerinin tek tek inceleme yaparak, taraftarlari maça almasi maçin ilk yarisini kaçiran futbolseverleri sinirlendirdi. Görevlilerin kontrolleri sirasinda degerli esyalarini stadyuma sokamamasi gerginlige sebep oldu. Maça giremeyen bazi taraftarlar da girdikleri sirayi terk ederek, serzeniste bulundu.

“Maç baslayali 20 dakika oldu ama insanlar sira bekliyor”

Türkiye-Ermenistan mücadelesini takip edebilmek için Ankara’dan Eskisehir’e gelen bir futbolsever, maçin ilk yarisini kaçirinca sinirlerine hakim olamayip sirayi terk etti. Bilet ve yol masrafi yaptigini dile getiren Tolga isimli futbolsever, “Yaklasik 6 saat yolculuk yaptim. Ankara’dan geliyorum. Maç baslayali 20 dakika oldu ama insanlar sira bekliyor. Neymis? Turnike bozukmus. O zaman önlem alinsin” dedi.

Kaynak: İHA