Pursaklar'da Ragbi Heyecani

Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Nahit Sahin, Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin’i makaminda ziyaret etti.

Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Nahit Sahin, Pursaklar Belediye Spor Kulübü Ragbi Takimi’nin kurulmasina öncülük eden, Türkiye sampiyonluklari elde etmesine imkan saglayan, spora ve sporculara verdigi destek ile dikkatleri üzerine çeken Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin’i makaminda ziyaret etti.

"Pursaklar Belediyesi olarak ragbi sporuna büyük bir destek veriyoruz"’

Federasyon baskanini Pursaklar’da agirlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade eden Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "‘Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Nahit Sahin ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için tesekkür ederim. Pursaklar Belediyesi olarak ragbi sporuna büyük bir destek veriyoruz. Gençlerimizde verdigimiz destegin karsiligi olarak bizlere, Türkiye Sampiyonluklari hediye ediyor. Ilçemizde sporun gelismesi ve adindan söz ettirecek sporcular yetistirmek adina dün oldugu gibi, bugün de, yarinda spora ve sporculara yatirim yapmaya devam edecegiz" dedi.

Samimi ortamda geçen görüsmede Baskan Ertugrul Çetin ile Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Nahit Sahin ve yönetim kurulu üyeleri ragbi sporunu gençler arasinda yayginlastirmak adina atilmasi gereken adimlar hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Kaynak: İHA