Argincikspor Baskani Candan Açiklamasi 'Hedefimiz Play-Off Oynamak'

Kayseri Süper Amatör Küme’de mücadele eden Argincikspor’un Kulüp Baskani Melih Candan, “Hedefimiz yeni sezonda Play-Off’a kalmak. Bunu yapacak gücümüz var” dedi.

Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu ekiplerinden Argincikspor yeni sezon hazirliklarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Yeni sezonda A Grubunda birbirinden önemli takimlarla mücadele edecek olan yesil beyazlilar hedefini Play-Off olarak belirledi. Geçen sezon lige renk katan ve Play-Off son maçta kaybeden Argincikspor, yeni sezonda hedefine ulasmayi bekliyor. Tüm planlarini ve hedeflerini bu dogrultuda yapan Argincikspor yeni sezondan umutlu. Geçen sezon ki kadrosunu koruyan ve yaptigi önemli takviyeler ile gücüne güç katan Argincikspor’da transfer çalismalarini devam ediyor.

Yeni sezonda hedeflerinin Play-Off’a kalmak oldugunu belirten Argincikspor Kulüp Baskani Melih Candan, “2023-2024 futbol sezonu hayirli ugurlu olsun. Kazasiz, belasiz bir sezon olmasini diliyorum. Argincikspor’un oldugu her yerde hedefi her zaman üst siralar. Sampiyonluk diye büyük bir iddiamiz yok. Grubumuz zorlu bir grup ama biz üst siralarda yer alarak Play-Off’u hedefliyoruz. A Grubundan ilk iki takim arasina girecegimize inaniyoruz. Yeni sezon çalismalarimiz yogun bir sekilde tüm hiziyla devam ediyor. Transfer çalismalarimiz devam ediyor. Geçen sezon ki kadromuzu koruduk sadece birkaç oyuncumuz ile yollarimizi ayirdik. Bunun üzerine önemli takviyeler yaptik. Geçen sezon Argincikspor’dan böyle bir sürpriz yapacagini kimse beklemiyordu. Biz takimimizi biliyoruz ve taniyoruz. Üst siralarda yer alacagimizi biliyorduk. Geçen sezon bize çok iyi tecrübe oldu ve son maçta Play-Off’u kaçirdik. Bu yil o tercübesizligimizi tecrübeye döndürecegiz insallah. Hedefimiz yeni sezon ilk 2 takim arasinda yer almak” diye konustu.

Kaynak: İHA