Akay, 'Kulübümüzün Ligde Kalici Ve Basarili Olmasi Için Çalisiyoruz'

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Kulübümüzün ligde kalici ve basarili olmasi için imkanlarimizi seferber edecegiz” dedi.

Konya’da 26-27 Agustos tarihleri arasinda yapilan Spor Toto Atletizm Birinci Lig final yarislarinda sampiyon olarak Süper Lige yükselen Seyhan Belediyespor Kulübü Kadin Atletizm takimi, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’i ziyaret ederek desteklerinden dolayi tesekkür edip, sampiyonluk kupasini Akay’a armagan ettiler.

"Sampiyonluk bizleri gururlandirdi”

Atletizm sporunun temel branslar arasinda yer aldigini dile getiren Akay, bu nedenle atletizme büyük önem verdiklerini belirterek, "Kadin atletizm takimimizin elde ettigi sampiyonluk da takimimizin kupalariyla bizleri ziyaret etmesi de çok gurur verici. Antrenörlerimizi ve sporcu kizlarimizi kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum" ifadelerine yer verildi.

"Ligde kalici olmak lazim”

Seyhan Belediyespor Kulübü’nün Süper Lig’deki tek Adana takimi oldugunu belirten Akay, "Kulübümüzün ligde kalici ve basarili olmasi için imkanlar dahilinde destegimizi sürdürecegiz. Basariya gidilen yolda takimimizin her zaman yaninda olmaya devam edecegiz" seklinde konustu.

Seyhan Belediyespor Kadin Atletizm takimi antrenör ve sporculari da desteklerinden dolayi Akay’a tesekkür edip Süper Lig’de de basarili sonuçlar almaya devam etmek için büyük özveride bulunacaklarini söylediler.

Kaynak: İHA