Palandöken Belediyespor Gümüsenek'e Emanet

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Erzurum’u temsil edecek olan Palandöken Belediyespor, teknik direktörlüge Necdet Gümüsenek getirildi.

Erzurumspor’un sampiyon kadrosunda antrenör olarak yer alan Necdet Gümüsenek, bu sezonda Erzurum’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Palandöken Belediyespor’a teknik direktör oldu. Sadi Tekelioglu yönetiminde sampiyon olarak Süper Lige yükselen efsane kadroda antrenörlük yapan Necdet Gümüsenek, Erzurum ASKF Karmasi, Askale Belediyespor, Aras Elekrik Dagitim Spor ve Erzurumspor’da teknik direktörlük yapmisti.

Bu arada Necdet Gümüsenek yönetimindeki Palandöken Belediyespor, 1 Ekim’de baslayacak olan Bölgesel Amatör Ligi için hazirliklarini devam ettiriyor. Gençlik Spor Il Müdürlügü tesislerinde günde çift antrenmanla hazirlanan Palandöken Kartallari, yeni sezonda taraftarlarina seyir zevki yüksek karsilasmalar izlettirmek istiyor.

Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, “Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Belediyemiz Futbol Takimi, 1 Ekim’de baslayacak olan lige dolu dizgin hazirlaniyor. Seyir zevki yüksek bir performansla, Palandöken’in adina yarasir basarilara imza atacagina inancimiz tam” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA