Hacilar Erciyesspor'dan Forvete Takviye

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Hacilar Erciyesspor, dis transferde Kayserigücü FK’dan forvet Eren Torbali’yi kadrosuna katti.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Hacilar Erciyesspor’dan bir takviye daha. Yeni sezon hazirliklarini sürdüren sari lacivertliler bir yandan da transfer çalismalarini sürdürüyor. Hacilar Erciyesspor son 2 sezondur Süper Amatör Küme takimlarindan Kayserigücü FK formasi giyen 1998 dogumlu forvet Eren Torbali’yi kadrosuna katti. Kocasinan Simsekspor, Kayserispor, Konyaspor MKE Kirikkalespor, Kocasinan Ülküspor, Mucur Yabanlispor, Ayazagaspor, Yahyalispor Özvatan Gençlikspor ve Kayserigücü FK takimlarinda forma giyen Eren Torbali 2023-2024 sezonunda Hacilar Erciyesspor formasi giyecek.

Kayserigücü Futbol Kulübü’nden yapilan açiklamada, “Sporcumuz Eren Torbali’nin transferi için Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Hacilar Erciyesspor ile anlasma saglanmistir. Sporcumuz Eren Torbali’ya bu zamana kadar takimimiza vermis oldugu emeklerden dolayi tesekkür ederi, yeni takiminda basarilar dileriz” denildi.

Kaynak: İHA