Türkiye - Ermenistan Maçi Heyecani Eskisehir Valilik Meydaninda Yasanacak

UEFA 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri’nde A Milli Futbol Takimi’nin, Eskisehir’de Ermenistan ile oynayacagi mücadele öncesinde Eskisehir Valilik Meydani’na taraftar alani kurulacagi açiklandi.

A Milli Takim’in, UEFA 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri’nde 8 Eylül Cuma günü 21.45’te oynayacagi Ermenistan maçi öncesi Eskisehir Valilik Meydani’nda Fanzone alani kurulacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuyla ilgili yapilan açiklamaya göre, 7-8 Eylül tarihlerinde gerçeklesecek etkinlikte futbolseverlerin ilgisini çekecek sponsor etkinliklerinin yani sira eglence dolu çesitli oyunlar da yer alacak. Oyunlarda basarili olan taraftarlar, forma ve maç bileti gibi çesitli hediyeler kazanma imkani da bulacak. Fanzone alanina A Milli Takim’dan sürpriz oyuncu katilimiyla taraftarlar, hayrani olduklari yildizlarla tanisma ve forma imzalatma sansi da yakalayacak.

Milli takim ürünlerinin Eskisehirli futbolseverlerin begenisine sunulacagi ’Bizim Çocuklar’ tiri, Fanzone alaninda hazir bulunacak. Tirda iki gün boyunca Eskisehir’deki milli maça özel indirimli formalarin satisi gerçeklestirilirken, bilet bulamayan vatandaslar, alana kurulacak dev ekrandan Türkiye - Ermenistan maçini takip ederek, milli heyecana ortak olacak.

Kaynak: İHA