TSYD Kupasi Yeniden Adana'da Düzenlenecek

TSYD Adana Subesi Kupasi 20 yil sonra Sultanlar Ligi’nde mücadele eden voleybol takimlarinin katilimlariyla yeniden düzenleniyor.

Son olarak 2003 yilinda düzenlenen ve Gaziantepspor’un kazandigi TSYD Adana Subesi Kupasi 20 yil sonra Sultanlar Ligi’nde mücadele eden voleybol takimlarinin katilimi ile yeniden düzenleniyor.

4 Sultanlar Ligi takiminin katilacagi turnuva 15-16-17 Eylül tarihlerinde ASKI Atatürk Spor Salonu’nda gerçeklesecek.

Çukurova Belediye Baskani ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Fahri Baskani Soner Çetin’in ev sahipliginde Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Ankara’dan Karayollari ve PTT SK, Antalya’dan ise Muratpasa Belediyesi Sigorta Shop takimlarinin katilimi ile TSYD Adana Subesi Kupasi düzenlenecek.

“Ev sahipligi yapmanin mutlulugu ve gururu içerisindeyim”

Böyle bir turnuvaya ev sahipligi yapmanin gurur verici oldugunu belirten Çetin, "Yillardir düzenlenmeyen TSYD Kupasi’na tekrar ev sahipligi yapmanin mutlulugu ve gururu içerisindeyim. Temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü ve Sultanlar Ligi’nin önemli takimlarinin katilacagi turnuvaya ev sahipligi yapmanin sevinci içerisindeyiz. Aylardir arkadaslarimiz bu turnuvanin üzerinde hazirlaniyor. Lig öncesi yapilacak olan bu turnuvayi geleneksel hale getirmekte istiyoruz. Ayrica turnuvaya katilacak olan tüm takimlara simdiden basarilar diliyoruz. 15-16-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan turnuva maçlarina tüm sporseverleri davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

“Tüm Adanalilari maçlara davet ediyoruz”

TSYD Adana Sube Baskani Kerim Hosfikirer ise "TSYD Kupasi heyecani yeniden canlaniyor. Voleybol son yillarda ülkemizde gittikçe artan bir ilgiye eristi. Temsilcimiz Çukurova’nin Sultanlari da bizi gururlandiriyor. 4 takimin katilacagi TSYD Adana Subesi Kupasi Turnuvasi için emek veren herkese özellikle Baskan Soner Çetin’e tesekkür ediyoruz. Düzenlenen bu turnuvada katilacak olan tüm takim teknik heyet ve sporcularina basarilar diliyorum. 3 gün sürecek olan turnuvada tüm Adanalilari da maçlara davet ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA