Sakarya Büyüksehir'den Sehrin Önemli Güzergahlarina Estetik Dokunus

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Trafik Sube ekipleri, sehrin yollarina estetik dokunuslar yapmaya devam ediyor. Ekipler sehrin önemli güzergahlarindan olan 15 Temmuz Bulvari üzerinde yer alan kavsak ve yollar, sehrin takimi Sakaryaspor’un renkleri yesil ve siyah ile boyandi. Devam eden diger çalismada Yazlik Kavsagi’nda ise trafikte araç güvenligini artiracak yeni görsel uygulamalari tamamlandi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskanligi Trafik Sube Müdürlügü, sehrin yollarina estetik dokunuslar yapmaya devam ediyor. Ekipler sehrin önemli güzergâhlarindan olan 15 Temmuz Bulvari ve Yazlik Kavsaginda hummali bir çalisma ile kaldirim boyama çalismasi ve vatandaslarin gidecekleri güzergahi daha kolay anlayabilmelerini saglayan görsel çalismasi yapti.

Taraftarlarin “Sampiyonluk Yolu” olarak tabir ettigi, 15 Temmuz Bulvari üzerinde yer alan kavsak ve yollarin bulundugu güzergâhtaki kaldirimlar, sehrin takimi Sakaryaspor’un renkleri yesil ve siyah ile boyanarak yenilendi. Yapilan bu çalisma, Sakarya Atatürk Stadyumu ve çevresine estetik bir görüntü katti. Ekipler devam eden çalismalarda Yazlik Kavsagi’nda, trafikte araç güvenligini artiracak önlemler çerçevesinde yeni görsel uygulama çalismasi yapti. Ilçeleri birbirine baglayan kavsakta, uyarici görseller kavsak çikislarinda uygulandi. Yapilan bu çalisma ile sürücü güvenliginin artmasi ve trafikteki yogunlugun azalmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA