Muratpasa'nin Sultanlarina Saglik Sponsoru Medical Park Oldu

Muratpasa Belediyesi Sigortashop Spor Kulübü ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi arasinda saglik sponsorlugu anlasmasi imzalandi.

Muratpasa Belediyesi Sigortashop Spor Kulübü Voleybol Takimi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi arasinda saglik sponsorlugu anlasmasi için Muratpasa ilçesi Erdal Inönü Parki’nda imza töreni gerçeklestirildi.

Törende konusan Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, bu yil voleybol takiminin Sultanlar Ligi’nde mücadele edecegini, bundan dolayi büyük mutluluk duyduklarini ve ligin disli ekipleri arasinda yer almak istediklerini söyledi.

Böyle bir süreçte sponsorluk anlasmasi yaptiklari Medical Park grubuna tesekkür ettiklerini belirten Uysal, “Sürekli sporu destekleyen davranislari bizleri her zaman cesaretlendirmistir. Suana kadar onlari hep yanimizda hissettik. Sürekli destekçimiz oldular. Hepimize hayirli olsun” dedi.

Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek bir takim kazandirildigi için Baskan Uysal’a tesekkür ederek sözlerine baslayan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Bölge Koordinatörü Sebahattin Tanas, “Geçen yil da takimin sponsoruyduk. Sultanlar Ligi’nin de ayri bir havasi olacak bizim için. Medical Park olarak her zaman spora destegimiz olacak. Voleybol, sponsorluklarimiz arasinda bizim de çok gurur duydugumuz bir spor dali. Umuyorum ki Muratpasa Belediyesi Sigorta Shop da ligde çok güzel basarilar yasatacak” diye konustu.

Muratpasa Belediyesi Sigorta Shop Baskani Aydin Kaya da Medical Park Hastanesi’ne desteklerinden dolayi tesekkür ederek, “Kulübümüzün ilk kuruldugu günden beri destek veren baskanimiza ve Medical Park’a buradan tesekkürlerimizi sunuyoruz. Antalya’da gelecege dönük, iddiali güzel bir is ortakligina basladik. Bu camiaya girdigimizden beri de Medical Park’in bize destegi oldu. Bu destegi devam ettirdikleri için de Medical Park yöneticilerine tesekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan imzalar atildi ve voleybol takimiyla toplu fotograf çekimi yapildi.

Kaynak: İHA