Kepez'in Yaz Spor Okullarina Lunaparkli Kapanis

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün düzenledigi yaz spor okullarinin finali, ögrencilerin lunaparkta doyasiya eglendigi tören ile yapildi.

Antalya’nin dört bir yanindan yaklasik 4 bin 500 çocugun katildigi Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün düzenledigi yaz spor okullarinin kapanisi, ögrencilerin lunaparkta doyasiya eglendigi tören ile yapildi. Kepez’in yeni lunaparki Dream World’de düzenlenen törene Kepez Milli Egitim Müdürü Kenan Yavuz, Gençlik ve Spor Müdürü Yüksel Dorul, Kepez Belediyesi Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Selim Tiras, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Hakan Çatal, temsili olarak çesitli branslardan 250 kursiyer katildi.



Kepez’e 5 yeni spor tesisi

Açilis konusmasi yapan Kepez Milli Egitim Müdürü Kenan Yavuz, spor yapan çocuklarin derslerinde daha basarili olduklarina dikkat çekerek yeni Mete Gazoz’larin Kepez’den çikabilecegine isaret etti. Türkiye Kadin Voleybol Takimi’nin Avrupa Sampiyonu oldugunu hatirlatan Gençlik ve Spor Müdürü Yüksel Dorul’da spor altyapisina yeni neferler kazandirmak adina çok güzel isler yaptiklarini söyledi.

Insaati devam eden 5 yeni spor tesisinin de tamamlanmasiyla Antalya’nin en fazla spor tesisi ilçelerinden olacaklarini duyuran Dorul, “Spora devam ediyoruz, kis spor okullarinda bulusmak üzere” dedi.



Sporsuz hayat olmaz

Kapanis konusmasini yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Hakan Çatal ise, Kepez’in en genç, en zinde ve en büyük ilçesi oldugunu söyledi.

Kepezli ögrencilere ritmik bir yaz tatili sunmaya çalistiklarini belirten Çatal, “Umarim basarili olmusuzdur. Daha üst seviyede yapmaya motive ediyorsunuz. Eylül sonuna kadar kullanabileceginiz 8 kullanimlik lunapark hediye karti veriyoruz. Okullara da konsantre olalim. Çünkü spor okul ile birlikte gidiyor. Içimizden her yil aramizdaki agabeyleriniz üst takimlara transfer oluyor. Onlarin baslangici su anda sizin oldugunuz yer. Sporsuz hayat olmaz, spora devam diyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA