Kayserispor'da Beklenmedik Ayrildik

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan görevinden ayrildigini açikladi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da beklenmedik ayrilik yasandi. Sari kirmizili takimin basarili Teknik Direktörü Çagdas Atan, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama ile görevinden ayrildigini kamuoyuna duyurdu.

Çagdas Atan açiklamasinda, “Bittigi için üzgün degilim, yasandigi için mutluyum. Kayseri bana il günden itibaren kucak açti, hayatimda hiç sevilmedigim kadar sevildim. Birlikte hayaller kurduk, basarili olduk, güldük, agladik. Zorluklari paylastik, unutulmaz hatiralar yasadik. Saha içi ve disinda çok çalistik birlikte gelistik ve büyüdük. Geride kalan süreçte çok yiprandik, yorulduk. Artik veda zamani. Ayrilirken en mutlu oldugum sey bu oyuncu grubuyla da yapabilecegimizi kanitlamak. Insallah transfer tahtasi açildiginda, Kayserispor yapacagi takviyelerle bu oyuncu grubunu daha da basarili kilacak hamlelerle hak ettigi yerde olacaktir. Kayseri’de geçirdigim süre boyunca çok özel bir destek gördüm. Kayseri için gecesini gündüzüne katan Çevre. Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Sayin Mehmet Özhaseki’nin hamiliginde Milletvekillerimiz Sayin Hulusi Akar ve Sayin Baki Ersoy, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Memduh Büyükkiliç ve Sayin Valimiz Gökmek Çiçek zor günlerimizde bize destek oldular. Yürekten tesekkür ederim. Baskanimiz Sayin Ali Çamli ile özel bir iliskimiz oldu. Kendisi kulüp için büyük bir sans. Sportif Direktörümüz Murat Duman da dert ortagim olarak her animda bana destek olan kisiydi. Kulüp personelimizden, yönetim kurulumuza herkese içten tesekkür ederim. Büyük Kayserispor taraftari sizlerden rica bu muhtesem desteginizi eksik etmemeniz. Bu külünün esas gücü sizlersizini. Oyuncularim, benimle kader birligi yapan evlatlarim. Sizlerle ayri ayri vedalasacagim. Namaglup bir takim birakmanin huzuruyla ayriliyorum sehirden. Içim buruk olsa da hepinizi çok seviyorum degerli Kayseri halki. Sofranizda her zaman bir tabagim oldugunu bilerek ayriliyorum bu sehirden. Hakkinizi helal edin” dedi.

Kayseri ekibinin basinda 43 resmi karsilasmaya çikan 43 yasindaki çalistirici, 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 maglubiyet elde etti.

Kaynak: İHA