Kars 36 Spor'da Ziraat Türkiye Kupasi Hazirliklari Sürüyor

2017 yilinda Ziraat Türkiye Kupasi’nda 5’inci tura kadar yükselme basarisi gösteren Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupasi kurasi öncesinde hazirliklarini sürdürüyor.

2017 yilinda Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirligi Spor ile eslesen ve kupadan elenen yesil beyazli ekip, ayni basariyi yakalayacagina inaniyor. Lig ve kupa maçi hazirliklarini Kars’ta sürdüren yesil beyazlilar, yaptigi transferlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars’i temsil edecek olan Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupasi’nda zirveye kadar gitmenin hesaplarini yapiyor.

“Hedefimiz kesinlikle profesyonel lig”

Çok iyi bir kadro kurduklarini ifade eden Kars 36 Spor Teknik Direktörü Orhan Tetik, “Agustos’un 9’undan beri çalismalarimiza devam ediyoruz. Oyuncularimizin çalismasindan gayet memnunuz. Yönetimimiz, baskanimiz bize gerekli destegi olanagi sagliyor. Iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz kesinlikle Kars 36 Spor’u profesyonel lige tasimak. Bu anlamda çalismalarimiz devam ediyor” dedi.



“Geçmiste Kars kupada neler yapabilecegini Türkiye gösterdi”

Çift antrenmanla hazirliklarina devam ettiklerini belirten Tetik, “Çift antrenmanla günlerimizi geçirdik. Simdi haftaya kupa maçimiz var. Kupa maçimiz oldugu için tek çalismalara döndük. Suanda rakibimizi bekliyoruz. Kupada da sehrimizi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz. Geçmis dönemlerde Kars 36 Spor kupa da neler yapabilecegini Türkiye kamuoyuna göstermisti. Yine biz sürprizleri kovalamak istiyoruz” diye konustu.

Öte yandan Teknik Direktör Orhan Tetik nezaretinde hazirliklarini sürdüren Kars 36 Spor, futbolcularin gösterdikleri performans teknik heyeti sevindiriyor. Yesil beyazli ekipte gözler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’de çekilecek Ziraat Türkiye Kupasi eslesmelerinde, teknik heyet ve futbolculari kupada eslesecekleri takimi bekliyor.

Kaynak: İHA