Denizlispor, Isparta 32 Spor Deplasmanindan Puanla Dönmek Istiyor

TFF 2. Lig Kirmiz Grup ekiplerinden Denizlispor’da Teknik Direktör Bülent Ertugrul, bu hafta deplasmanda oynayacaklari Isparta 32 Spor karsisinda sahadan puan ya da puanlarla ayrilmak istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig Kirmiz Grup 3. haftasinda Denizlispor, pazar günü Isparta 32 Spor’a konuk olacak. Geride kalan iki maçta 1 maglubiyet ve 1 beraberlik alan Horozlar’da Teknik Direktör Bülent Ertugrul, bu mücadele öncesinde yazli açiklama yapti. En son oynadiklari Karaman FK maçinin özellikle son bölümünde çok iyi bir oyun ortaya koyduklarini ifade eden Ertugrul, "Maça iyi baslamadik ancak dakikalar geçtikçe toparlandik. Maglup duruma düsmemize ragmen oyundan kopmadan mücadelemizi sürdürdük. Beraberlik golünü bulduktan sonra ise tamamen oyunun hakimi bizdik. Yaptigimiz degisiklikler oyunumuzu pozitif anlamda etkiledi. Özellikle son bölümlerde ortaya koydugumuz mücadele beni sevindirdi. Kazanmayi çok istiyorduk ancak bir puan alabildik. Karaman FK maçinda taraftarlarimizin destegi çok önemliydi. Her platformda teknik ekibimize ve oyuncularimiza verdikleri destekler hem moralimizi hem de çalisma azmimizi artiriyor. Hepsine tesekkür ediyor, desteklerinin devam etmesini rica ediyorum" dedi.

Isparta 32 Spor maçinin hazirliklarina hiz kesmeden devam ettiklerini söyleyen Bülent Ertugrul, güçlerini ve neler yapabileceklerinin bildiklerini dile getirdi. Ertugrul, "Sezonun henüz daha basindayiz. Biz, birkaç oyuncu hariç tamami altyapidan gelen genç oyunculardan kurulu bir takimiz. Gücümüzü ve neler yapabilecegimizi biliyoruz. Gündüzleri sahada antrenman yaparken, geceleri rakip takimlarin analizleri konusunda çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.

Takimina güvendigini her platformda dile getirdigini kaydeden Ertugrul, "Oynadigimiz her maç bizi biraz daha güçlendirecek, eksiklerimizi gidermemizi saglayacak, özellikle genç oyuncularimin tecrübe kazanarak daha iyi olmasini saglayacak. Ne olursa olsun, camia olarak sabirli olmamiz ve birlik beraberligimizi sürdürmemiz gerekiyor. Özellikle deplasmanda alinan her puanin büyük önemi var. Uzun lig maratonunda her puan altin degerinde. Isparta deplasmanindan istedigimizi alarak sahadan ayrilmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA