Denizli Idmanyurdu Yeni Sezon Için Hedefini Belirledi

Denizli Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Denizli Idmanyurdu Güreller SK, yeni sezonunda hedefini üst siralar olarak belirledi.



Yeni sezonda Denizli Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Denizli Idmanyurdu Güreller SK, yaklasik bir haftadir yeni sezon hazirliklarini Sirinköy Stadi’nda sürdürüyor. Takimin kadrosu büyük oranda olusurken, genç yeteneklere öncelik verildi.

Yeni sezon çalismalari hakkinda acikmalarda bulunan takimin deneyimli çalistirici Gökhan Kaynak, siki yürütülen hazirlik çalismalari hakkinda konustu.

Kaynak, çalismalarin iyi gittigini belirterek, “Geçen hafta Persembe günü basladik. Biraz daha toparlamaya yönelik çalisiyoruz. Su anda gayet iyi gidiyor. Hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmek. Iyi bir kadromuz var. Yeni iyi bir kadro kurduk. Iç transferde 3 oyuncu ile anlastik. 10 oyuncumuz da yeni aramiza katildi.

Arti gençlerimiz var. Ayrica alttan da gençler aramiza katilacak. 23-24 kisilik bir kadro ile hedefe dogru yürümek istiyoruz. Elbetteki hedefimiz var, herkesin hedefi var. Sene sonunda hep beraber görecegiz” dedi.



“Iyi bir takim olusturduk”

Iyi bir takim olusturduklarina ve nasil bir oyun oynamak istediklerine dair de degerlendirmelerde bulunan Gökhan Kaynak, “Bu sene sahada fair-play çerçevesinde mücadele eden, sahanin içinde daha çok iyi oyun oynamaya çalisan, pas oyununa önem veren, gençlere önem veren bir takim olusturmak istiyoruz. Bunu da zaman içerisinde hep beraber görecegiz. Tabi ki yeni katilan gençlerimizden gelisim kaydedenler olacak. Senenin sonunda belki insallah hedef gelirse tekrar aramizda olan gençler olacak. Dolayisiyla iyi bir takim olusturduk. Iyi bir oyun. Sezon içinde de seyir zevki yüksek maça gelenlerin zevk alacagi ama her seyden önce içeride oynayan oyuncularimizin zevk alacagi bir oyun anlayisini sahaya yansitacagimizi düsünüyorum. Insallah da öyle olacak” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA