Baskan Acar, Aliaga'nin Profesyonel Kadin Voleybolculariyla Bir Araya Geldi

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, 2023-2024 voleybol sezonu Kadinlar 2. Ligi’nde Aliaga’yi temsil edecek olan Aliaga KZY Spor Kulübü’nün sporculari ile Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltida bir araya geldi.

Baskan Serkan Acar, A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin, Avrupa sampiyonu olmasiyla birlikte, büyük gurur yasadiklarini ve sehrin de profesyonel ligde mücadele edecek olmasindan büyük mutluluk duyduklarini dile getirdi. Baskan Serkan Acar, sampiyonluk yolunda tüm sporculara ve teknik ekibe basarilar diledi.

Kadin voleyboluna verdigi desteklerden ötürü Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’a tesekkür eden Aliaga KZY Spor Kulübü Baskani Firat Arslan, Baskan Acar’a 35 numarali forma hediye etti. Kahvalti sonrasinda ise 1. Lig’den transfer edilen Hazal Yüzgenç, Delfin Erkin, Sude Naz Sahin ve Kübra Irdem ile profesyonel sözlesme imzalandi.

“Aliaga’yi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz”

Izmir’de 22 sube ve bin 180 lisansli sporcu ile çok güçlü bir altyapiya sahip olduklarini belirten Aliaga KZY Spor Kulübü Baskani Firat Arslan, “Geçtigimiz yil bölgesel ligde kazandigimiz sampiyonluk sonrasi bu yil 2. Lig 6. Grup’ta mücadele edecegiz. Sezona, 8 Ekim Pazar günü kendi evimizde oynayacagimiz Akhisargücü karsilasmasiyla basliyoruz. Geçtigimiz yil oldugu gibi bu yilda hedefimiz, sampiyon olarak Aliaga’ya kupayla gelmek ve bir üst lige çikmak. Voleybol kadinlar liginde Aliaga’yi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz. Aliaga’da kadin voleyboluna destek veren, Aliaga’da bir spor kültürünün olusmasi için çaba gösteren Aliaga Belediye Baskanimiz Serkan Acar’a çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA