3. Kez Sakaryaspor'un Basina Geçen Sanli'yla Ilk Antrenman

Sakaryaspor, 3. kez takimin basina geçen Tuncay Sanli yönetiminde Bodrumspor müsabakasinin antrenmanina basladi. Teknik Direktör Tuncay Sanli, “Hem kulübümüzün kültürüne hem de taraftarimizin istegine keyif veren, mücadele eden, asla pes etmeyen bir takim kurmak istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Taner Taskin’dan bosalan koltuga geçen Tuncay Sanli, yesil-siyahli takimla Rüstemler Tesisleri’nde ilk antrenmanina çikti. Antrenman baslamadan önce kisa bir toplanti gerçeklestiren Sanli ve ekibi, sonrasinda isinma hareketleri ve taktik çalismalariyla Bodrumspor hazirliklarina basladi.

Sakaryaspor-Bodrumspor müsabakasi 18 Eylül Pazartesi günü Yeni Atatürk Stadyumu’nda saat 20.00’da oynanacak. Yesil-siyahli ekip bu karsilamadan 3 puan almayi hedefliyor.

“Yeni bir gün ve yeni bir sayfa”

3. kez Sakaryaspor’un basina geçen Teknik Direktör Tuncay Sanli, “Heyecanimiz ve istegimiz var. Ekibimizin coskusu var. Az önce onlarla konustugumda da söyledim, geçmise bakmamak gerekiyor bugün yeni bir gün ve yeni bir sayfa. Çok kaliteli ayaklar ile özel oyunculara sahibiz. Ama takim oyununu biraz daha gelistirmemiz gerekiyor. Bizim de ekip olarak üstüne basarak yapacagimiz çalismalarimiz bu yönde olacak. Hem kulübümüzün kültürüne hem de taraftarimizin istegine keyif veren, mücadele eden, asla pes etmeyen bir takim kurmak istiyoruz. O karaktere sahip oyuncular ile bunun dogrultusunda da çalismalarimiz devam edecek. Seyircimizin bize destegi her zaman var ve bu destegi yine bekliyoruz. Suanda birlik ve beraberlik içerisinde olmaliyiz. Taraftarimiz yanimizda olduktan sonra her seyi daha rahat çözebiliriz” dedi.

Kaynak: İHA