Yenimahalle Belediyesi Hentbol Kadin Takimi Haftayi Galibiyetle Kapatti

2023-2024 sezonu Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nin ikinci haftasinda Yenimahalle Belediyesi SK, evinde Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü sahasinda maglup etmeyi basardi.

Lig’e Kastamonu maglubiyeti ile baslayan Yenimahalle Belediyesi SK, Lig’in ikinci haftasinda Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karsilasti. Karsilasmada Yenimahalle’nin melekleri kiran kirana geçen mücadeleden 31-28 galip ayrildi.

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan ve basindan sonuna heyecanin dorukta oldugu mücadeleye Yenimahalle Belediyesi; Sevgi, Sena, Demet, Hatice, Gülcan, Açelya ve kalede Selen yedisi ile çikti. Ilk dakikadan itibaren iki takimin karsilikli hizli ataklari ve hirsli oyunu ile baslayan maçin ilk devresini 17-11 geride kapatan melekler, ikinci yariya firtina gibi baslayarak ardi ardina kurdugu ataklari golle sonuçlandirarak farki kapatmayi bildi.

Yenimahalle ikinci haftayi galibiyetle kapatti

Son bölümlerinde heyecanin tavan yaptigi maçta etkili savunmayi da elden birakmayan Altin Kanatli Melekler Lig’in güçlü ekiplerinden Izmir Büyüksehir’i sahasinda yenerek moral depoladi. Yenimahalle Belediyesine galibiyeti getiren goller; Gülcan (8), Hatice (6), Sena Nur (5), Sevgi (4), Ilayda ve Açelya (3), Demet ve Fulya (1) ile geldi.

Ikinci haftayi galibiyetle kapatarak moral depolayan Yenimahalle Belediyesi SK, Kadinlar Süper Ligi’nin üçüncü haftasinda 9 Eylül Cumartesi günü Konyaalti Belediyesi’ni sahasinda agirlayacak.

Kaynak: İHA