Trabzonspor, Eski Oyuncusu Berat Özdemir'i Trabzon'a Getirdi

Trabzonspor, kiralik olarak anlasmaya vardigi eski oyuncusu Berat Özdemir’i Trabzon’a getirdi. Basin mensuplarina açiklamalarda bulunan oyuncu, "Evime geldigim için mutluyum" dedi.

Trabzonspor’un sampiyon oldugu 2021-2022 sezonunda forma giyen Berat Özdemir, Suudi Arabistan ekibi Al Ettifaq’a transfer olmustu. Türk Hava Yollarina ait tarifeli uçak ile saat 22.30 siralarinda Trabzon’a gelen oyuncuyu bordo-mavili taraftarlar coskuyla karsiladi.

Havaalani çikisinda basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Berat Özdemir, "Yeniden evime geldigim için çok mutluyum. Biraktigimiz yerden Trabzonspor armasina hep birlikte hizmet etmeye devam ederiz. Giderken aglayarak gittim uçakta ama ne güzel ki bugünleri de görmeyi Allah nasip etti. Sag olsunlar sevgilerinin karsiligini her zaman sahada vermeye çalistim. Bu saatten sonra daha fazla çalisarak onlara laik olmaya çalisacagim" ifadelerini kullandi.

Besiktas maçi hazirliklari için yarin takimla birlikte çalismalara baslayacak olan Berat Özdemir, "Ben hazirim, çok iyi bir hazirlik dönemi geçirdim. 4 maçin 3’ünde ilk 11’de oynadim. Bundan sonrasi için karari verecek olan hocamiz hazir biraktik hazir geldik" diye konustu.

Sampiyon olduklari sezon stadyumun tamaminin doldugunu belirten Berat Özdemir, "Umarim Besiktas maçiyla birlikte o stadyumda oynamaya devam ederiz" dedi.

Trabzonspor’da 5 numarali formayi giymesi beklenen Berat Özdemir, "En çok hamsiyi özledim diyebilirim. Baska takimlar da vardi ama burasi benim evim. Trabzonspor masadaysa zaten konu benim için kapanmis oluyor" ifadelerini kullandi.

Taraftarlarin sevgi gösterileri arasinda kendisini bekleyen araca binen oyuncu konaklayacagi otele geçti. Oyuncunun yarin yeni hocasi ve takim arkadaslariyla tanismasinin ardindan takimla birlikte antrenmana çikmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA