Ndombele Açiklamasi 'Galatasaray Ile Birçok Basari Kazanmak Istiyorum'

Galatasaray’in Tottenham Hotspur’dan sezon sonuna kadar kiraladigi Tanguy Ndombele, imza töreninde yaptigi açiklamada, "Galatasaray ile birçok basari kazanmak istiyorum ve bunun için savasacagim" dedi.

Transfer çalismalarini sürdüren Galatasaray, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur’dan 1 yilligina satin alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlasmaya vardigi Tanguy Ndombele ile sözlesme imzaladi. Dün Istanbul’a gelen 26 yasindaki futbolcu bugün hastanede saglik kontrolünden geçtikten sonra kendisini sari-kirmizili renklere baglayan imzayi atti.

Imza töreninde kulüp televizyonuna açiklamalarda bulunan Ndombele, "Galatasaray’da oldugum, burada oynayacagim için çok mutluyum. Bakambu ile arkadasiz, kulüp hakkinda iyi seyler söyledi.

Sampiyonlar Ligi en iyilerin yeri; grubumuz zor gibi görünse de en iyisini yapacagimizi düsünüyorum. Bana göre Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray. Birçok arkadasimdan da bunu duydum. Galatasaray ile birçok basari kazanmak istiyorum ve bunun için savasacagim" ifadelerini kullandi.

Fransiz futbolcu, Galatasaray’in bugün UEFA’ya gönderdigi Sampiyonlar Ligi kadrosunda da yer aldi.

Kaynak: İHA