Milliler, Ermenistan Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

A Milli Futbol Takimi, 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri D Grubu’nda Cuma günü Eskisehir’de oynanacak Ermenistan maçi hazirliklarini sürdürdü.

A Milli Futbol Takimi, UEFA 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri D Grubu’nda 8 Eylül Cuma günü Eskisehir’de Ermenistan ile yapacagi maçin hazirliklarini sürdürdü. Riva Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde teknik direktör Stefan Kuntz yönetimindeki antrenmanin tamami basina açik gerçeklestirildi.

Idman öncesinde, Hollanda Birinci Ligi’nde (Eredivisie) 2022-2023 sezonunun en iyi oyuncusu seçilen Orkun Kökçü’yü teknik ekip ve takim arkadaslari alkislarla karsiladi. Milli futbolcu Cenk Özkaçar, isinma hareketlerinin ardindan takimdan ayri kosu çalismasi gerçeklestirdi.

Isinma hareketleriyle baslayan idman, top kapma çalismasiyla sürdü. Genis alanda çift kale maçin ardindan oyuncular dar alanda çift kale maç gerçeklestirdi. Antrenman sut çalismasiyla sona erdi.

Ermenistan maçinin Istanbul’daki hazirliklarini yarin sabah gerçeklestirecegi idmanla tamamlayacak ay-yildizli ekip, saat 15.00’te kalkacak uçakla Eskisehir’e gidecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi, antrenmanin son bölümünde idmani ziyaret etti. Futbolcularla kisa bir süre konusan Büyükeksi, ardindan saha kenarinda teknik direktör Stefan Kuntz ile uzun süre görüstü. Ay-yildizli ekibin idmanini TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takim Sorumlusu Hamit Altintop ile TFF yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Öte yandan milli takim aday kadrosuna sonradan dahil edilen Halil Dervisoglu’nun ise bu aksam kampa katilmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA