Kastamonu Belediye Ve Yalikavak, Kadinlar Süper Kupa Mücadelesine Hazir

2023-2024 Hentbol Sezonu’nda Kastamonu Belediyesi ile Yalikavak arasinda 6 Eylül Çarsamba günü saat 18.00’de oynanacak Kadinlar Süper Kupa karsilasmasi öncesinde her iki takim basantrenörü ve kaptanlarinin katildigi bir basin toplantisi düzenlendi.

Kastamonu Belediyesi ile Yalikavak arasinda Prof. Dr. Yasar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak Kadinlar Süper Kupa maçi öncesi Kastamonu Belediyesi Basantrenörü Senay Özel ve Takim Kaptani Serpil Iskenderoglu ile Yalikavak Basantrenörü Kivanç Özcan ve Takim Kaptani Yeliz Özel basin toplantisi düzenledi.

Toplantida ilk olarak söz alan Yalikavak Takim Kaptani Yeliz Özel, "Iki takim için de çok önemli bir maç olacak. Hak edenin kazanacagi, seyri güzel olan bir maç olacagini düsünüyorum. Son Türkiye Kupasi’ni alan Yalikavak’in Süper Kupa’yi da alarak yoluna devam etmesini çok istiyoruz. Destek veren herkese tesekkür ederiz. Ankara’da hentbolu bilen, seven bir seyirci kitlesi var. Ankara seyircisini de tuttuklari takim fark etmeksizin bekliyoruz" diye konustu.

Kastamonu Belediyesi Takim Kaptani Serpil Iskenderoglu ise, "Süper Kupa bizim için çok degerli, Kastamonu Belediyesi olarak her sezon üç kupaya da talibiz. Bu maç için hazirliklarimizi en güzel sekilde tamamladik. Kupa maçlari her zaman zorlu olur. Karsilikli fair-play içinde geçen, seyir zevki yüksek bir maç olacagini düsünüyorum. Buradaki üç kadin olarak Ankara’da büyüdük, hentbol ile Ankara’da tanistik. Gençligimiz Ankara’da geçti. Bir hentbol sever kitlesi var Ankara’da, hangi takim oldugu fark etmez. Herkesi hentbol için salona bekliyoruz" dedi.

Kastamonu Belediyesi Basantrenörü Senay Özel de, "Telafisi olmayan bir maç aslinda. Tek maç, bir kupa var ve biz de onu almak istiyoruz. Cumhuriyetin yüzüncü yilini kutladigimiz bu yil, Kupa’yi almak bizim için farkli anlamlar ifade edecek. Insallah Kupa’yi Kastamonu’ya götürecegiz. Yalikavak’a da basarilar diliyorum." diye konustu.

Yalikavak Basantrenörü Kivanç Özcan ise, "Tabii ki Süper Kupa her takim için önemli. Kastamonu Belediyesi’ne de basarilar diliyorum. Geçen yil güzel bir sezon geçirdik ve Türkiye Kupasi’ni kazandik. Bir hayalimiz vardi onu gerçeklestirdik. Simdi yeni bir hayalimiz var. Yeni bir istek ve arzumuz var, bu da Süper Kupa. Burada üç gün kalarak iyi bir hazirlik süreci geçirdik. Tabii bu maçlarda teknigin taktigin çok degil, ama istegin ön planda oldugunu düsünüyorum. Bizim sporcularimizda bu istegi görüyorum. Insallah yarin bu maçi aliriz ve sezonun da gerisini güzel tamamlamak adina iyi olacagini düsünüyorum. Maçta güzel bir ambiyansin olacagini görüyorum. Salon güzel, Federasyonumuzun hazirliklari tamamladigini görüyorum. Bu tür seyler sporcu motivasyonu için önemli. Her sey hazir ve tek sey ortaya koyacagimiz yarin mücadele olacak. Umarim kazanan biz oluruz ve güzel bir hentbol oynansin diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA