Karaman Aticilik Takimi Konya'dan Madalyalarla Döndü

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Aticilik takimi sporculari Konya’da düzenlenen Trap 4. Bölgesel Güz Kupasi yarismalarindan madalyalarla döndü.

Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu 2023 yili faaliyet takviminde yer alan ve Konya’nin ev sahipliginde düzenlenen Trap 4. Bölgesel Güz Kupasi yarismalarinda yildizlar, gençler, büyükler ve veteranlar kategorilerinde mücadele eden Karaman aticilik takimi, 3 gün süren yarislar sonunda 1 altin, 1 gümüs ve 3 bronz olmak üzere toplamda kazandigi 5 madalya ile basarilarina bir yenisini daha ekledi. Saraçoglu Atis Poligonunda gerçeklestirilen yarislar sonunda Karaman aticilik takimi sporcularindan genç kadinlarda mücadele eden Ceyda Özler altin madalyanin sahibi olurken, büyük erkeklerde Ahmet Balkanci gümüs, yildiz erkeklerde Abdulsamet Bagci, Salim Efe Seyhan ve veteranlarda Halil Özgün bronz madalyanin sahibi oldu. Yine büyük erkeklerde mücadele eden Durmus Ali Kaymaz ise yarismalari 38’nci sirada tamamladi.

Karaman aticilik takiminda basari çitasinin her geçen gün yükseldiginin altini çizen Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, Konya’da düzenlenen Trap 4. Bölgesel Güz Kupasi yarismalarinda dereceye giren sporculari tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

Kaynak: İHA