Filenin Sultanlari Sosyal Medyanin Da Zirvesinde

Avrupa Kadinlar Voleybol Sampiyonasi’nda sampiyonluga ulasan Filenin Sultanlari, sosyal medya ölçümlemesinde de en çok konusulanlar arasinda oldu.

Sosyal medya analiz sirketinin yaptigi ölçümlemelere göre, 15 Agustos’ta baslayan ve 3 Eylül’de Sirbistan - Türkiye final müsabakasi ile sona eren Avrupa Kadinlar Voleybol Sampiyonasi’nda sampiyon olan Filenin Sultanlari, sosyal medyada 1 milyonun üzerinde konusuldu.

Sosyal medya analiz sirketi Teleskop APP’in verilerinde, sampiyona boyunca milliler ile ilgili dijital platformlarda yaklasik 1 milyon 500 bin özgün içerik üretildi. Twitter’da (X) 1 milyon 327 bin 247, Instagram’da 16 bin 568, video platformlarinda 11 bin 204 özgün içerik olusurken, online haber platformlarinda ise 50 binin üzerinde haberle Filenin Sultanlari, Türkiye’nin gündeminde yer aldi.

Vargas sosyal medyanin da yildizi

Finalde 41 sayiyla sampiyonanin en degerli oyuncusu ödülüne layik görülen Melissa Vargas, sosyal medyanin da yildizi oldu. Vargas, sampiyona boyunca 307 bin özgün içerikle CEV 2023’ün en çok konusulan ismi oldu. Vargas’i 293 bin içerikle Ebrar Karakurt, 80 bin içerikle Gizem Örge takip etti.

Kaynak: İHA