Diliskelesi Spora Moral Yemegi

Dilovasi’ni BAL liginde temsil edecek olan Diliskelesi Spor’a moral yemegi düzenlendi. Programa katilan Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, "Sizden ricam fair play içerisinde mücadelenizi vermenizdir. Biz istiyoruz ki ilçemiz, egitim ve spor ile anilsin. Sizlerin basarisi çocuklarimiza örnek olacaktir. Ilçemizi disarida temsil edecek olan sizlerin her zaman yaninizda olmaya devam edecegiz" dedi.

2023/2024 sezonunda Dilovasi’ni BAL liginde temsil edecek Diliskelesi Spor teknik ekip ve futbolculari sezon öncesi moral yemeginde bir araya geldi. Organizasyona katilan Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir de gençlere moral asiladi. Zorlu süreçlerden geçtiklerini ifade eden Diliskelesi Spor Kulüp Baskani Sinan Yasar, "Süper Amatör Lig’den BAL ligine çikan ekibimiz Dilovasi’ni temsil ederek, adini yeni bir sampiyonluga daha yazdirmak için mücadelesini sonuna kadar verecektir. Biz teknik ekip ve futbolcular olarak buna inaniyoruz. Sampiyonluga aday bir ekip kurduk. Insallah hak ederek yeni bir sampiyonlugun sevincini hep birlikte yasayacagiz. Diliskelesi Spor’umuzun mücadelesine yakinen sahitlik eden, belediye baskanligi öncesi de her zaman destek veren baskanimiza yine desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum" dedi.



"Biz istiyoruz ki ilçemiz, egitim ve spor ile anilsin"

Göreve geldigi günden bu yana gençlere ve spora büyük önem verdigini kaydeden Baskan Sayir ise "Yeni hali sahalarimiz, kapali spor tesislerimiz, yüzme havuzlarimiz olsun birçok alanda yeni tesisler açarak gençlerimizin spora yönelmesinde önem verdik. Gençlerimizin en iyi sekilde yetismesi ve en iyi sartlarda spor yapabilmeleri için bundan sonra da çalismalarimiz devam edecektir. Önümüzdeki sezon ilçemizi BAL liginde temsil edecek olan Diliskelesi Spor’umuzun yeni sezonda alacagi basarilar bizler için çok önemlidir. Ben Kulüp Baskanimiz Sinan Yasar’a teknik ekibine ve futbolcularina güveniyorum. Sizden ricam fair play içerisinde mücadelenizi vermenizdir. Biz istiyoruz ki ilçemiz, egitim ve spor ile anilsin. Sizlerin basarisi çocuklarimiza örnek olacaktir. Ilçemizi disarida temsil edecek olan sizlerin her zaman yaninizda olmaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA