Denizlispor'un Gelecegi Minikler, Yeni Sezona Iddiali Hazirlaniyor

Geçen sezonu katildiklari turnuvalarda aldiklari basarili sonuçlar ve kupalarla kapatan Denizlispor U13 Takimi, yeni sezon hazirliklarini Teknik Sorumlu Isa Akan nezaretinde Denizlispor Kinikli tesislerinde sürdürüyor.

Denizlispor’un gelecegi olarak gösterilen minik horozlar, haftanin en az 3-4 günü çalisarak kendilerini gelistirmeye ve lige hazir olarak baslamayi hedefliyorlar. Takim, yeni sezon hazirliklarini Teknik Sorumlu Isa Akan nezaretinde Denizlispor Kinikli tesislerinde sürdürüyor. Sezon hazirliklari hakkinda açiklamalarda bulunan yesil siyahli takimin deneyimli çalistiricisi Isa Akan, yapilan antrenmanlardan gayet memnun oldugunu belirterek, "Çalismalar gayet iyi gidiyor. Maçlarimiz muhtemelen bahar aylarinda oynanacak. Geçen sene çok geç oldu. Sicaklara kalmistik. Bu sene biraz daha erken olabilir. Ama buna ragmen biz yaklasik bir buçuk iyi aydan beri sezon açtik çalisiyoruz. Mutlaka haftanin 3-4 günü idman yapiyor. Bir günü de hazirlik maçi yapiyoruz" dedi.



"Turnuvalari kaçirmayiz"

Miniklere siki bir çalisma programi uyguladiklarini belirten Teknik Sorumlu Akan, "Bunun disinda da zaman zamanda turnuvalara katiliyoruz. Geçtigimiz günlerde turnuvalar oldu. Çok basariliydi. Denizlispor olarak alt yapi koordinatörümüz Ahmet Yildirim iyi turnuvalar düzenledi.

Bu sene de düzenlenen turnuvalara katildik. Katilmaya devam edecegiz. Çünkü çocuklarin gelisimi açisindan çok çok degerli. Farkli takimlarla hazirlik maçlari oynuyoruz ama turnuvalar olsa da katiliriz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA