Besiktas Kulübü Baskani Çebi, PFDK'ya Sevk Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müsavirligi’nce Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi ve 10 Süper Lig kulübü PFDK’ya sevk edildigi açiklandi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müsavirligi’nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takimlari açikladi.

Buna göre; Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, "hakem ve diger müsabaka görevlileri hakkinda açiklamalari" ve "sportmenlige aykiri hareketi" nedeniyle PFDK’ya gönderildi.

Besiktas Kulübü de hakem ve diger müsabaka görevlileri hakkinda açiklamalar ile sportmenlige aykiri hareket gerekçeleriyle kurula yollandi.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Adana Demirspor, ’çirkin ve kötü tezahürat’, Galatasaray ve MKE Ankaragücü ise çirkin ve kötü tezahürat, saha olaylari ile merdiven bosluklarinin bos birakilmamasi gerekçeleriyle disipline sevk edildi.

Çaykur Rizespor, saha olaylari, Basaksehir, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olaylari, Gaziantep Futbol Kulübü, merdiven bosluklarinin bos birakilmamasi ile usulsüz seyirci alinmasi, Hatayspor da talimatlara aykiri hareket ve 6 futbolcusunun sari kart görmesi nedeniyle takim halinde sportmenlige aykiri hareket gerekçeleriyle PDFK’ya gönderildi.

Basaksehir Futbol Kulübü idarecisi Murat Yaman da ’sportmenlige aykiri hareketi’ ve ’talimatlara aykiri hareketi’ nedeniyle disipline verildi.

Kaynak: İHA