Aras Kargo, Sultanlar'in Kupasini Taraftara Tasidi

A Milli Voleybol Takimi’nin sponsoru Aras Kargo, Filenin Sultanlari’nin tarihi bir basariyla kazandigi 2023 CEV Avrupa Sampiyonluk kupasini, akülü arac ile Istanbul Galataport’ta sporcularin katilimiyla gerçeklesen kutlamanin yapildigi sahneye tasidi. Firmanin Genel Müdürü Utku Ayyarkin, “‘Voleybolun Heyecanini Tasiyoruz’ sloganiyla çiktigimiz bu yolda, Cumhuriyet’imizin 100. yilinda iki kupayi da sporseverlere ulastirmanin mutlulugunu yasiyoruz” sözleriyle sevincini dile getirdi.

A Milli Voleybol Takiminin elde ettigi tarihi basari sonrasinda Istanbul Galataport’ta Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenledigi etkinlik coskulu bir kutlamaya sahne oldu. Dünya siralamasinda ilk sirada yer alan Filenin Sultanlari, Istanbullular ile birlikte sampiyonluklarinin tadini çikardi. Sampiyonluk kupasi, Aras Kargo tarafindan TVF tesislerinden teslim alinarak akülü arac ile kutlamanin yapildigi sahneye tasindi.

Sampiyonlugun ardindan konusan Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkin; “Tüm dünyanin alkisladigi A Milli Kadin Voleybol takimimiz ile resmi sponsoru olarak yan yana yürümekten gurur duyuyoruz. ’Voleybolun Heyecanini Tasiyoruz’ sloganiyla çiktigimiz bu yolda, Cumhuriyet’imizin 100. yilinda iki kupayi da sporseverlere ulastirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Çalismalariyla ülke sporuna deger katan basta Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag ve yöneticilerine, isimlerini Türk spor tarihine altin harflerle yazdiran kiymetli sporcularimizin her birine, teknik ekibimize ve idari kadromuza tebrik ve tesekkürlerimizi iletiyoruz. Aras Kargo olarak, sporun birlestirici gücüne inaniyor ve sporu destekliyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA