Filenin Sultanlari, Sampiyonluk Coskusunu Taraftarlarla Yasadi

2023 CEV Avrupa Sampiyonasi finalinde Sirbistan’i 3-2’lik skorla yenerek tarihinde ilk kez sampiyon olan A Milli Kadin Voleybol Takimi, Istanbul’da taraftarlarla bir araya geldi.

2023 CEV Avrupa Sampiyonasi finalinde Sirbistan’i 3-2’lik skorla yenerek tarihinde ilk kez zafere ulasan A Milli Kadin Voleybol Takimi, sampiyonluk coskusunu yasamaya devam ediyor. Filenin Sultanlari, Istanbul’da bir alisveris merkezinde düzenlenen organizasyonda taraftarlarla bir araya geldi. Ay-yildizli oyuncular, seçtikleri sarkilarla sahneye çikarak taraftarlari selamladi. Oyuncular, gelenek haline gelen ‘Erik Dali’ parçasiyla da sampiyonlugu coskuyla kutladi.

Kutlamaya A Milli Kadin Voleybol Takimi oyunculari, Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag, Basantrenör Daniele Santarelli, taraftarlar ve basin mensuplari katildi.

Organizasyonun baslangicinda FIVB Milletler Ligi ve CEV Avrupa Sampiyonasi’nda kazanilan kupalar sahnede sergilendi.

Mehmet Akif Üstündag: "Hep birlikte daha büyük basarilara imza atacagiz"

Türkiye’nin tarihinde ilk kez bir takim sporunda Avrupa sampiyonlugu kazandiginin altini çizen Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag, "Iyi ki varsiniz. Onlar olmazsa bu güzel tablo olmazdi. Cumhuriyet’in 100. yilinda tarihte alinmamis iki kupayla huzurlariniza geldik. Ne kadar gurur duysak azdir. Bu evlatlar bizim evlatlarimiz. Hep birlikte daha büyük basarilara imza atacagiz. Sirada ne varsa o var. Sirada olimpiyatsa olimpiyat var. Simdi Malatya sarkisi çalarken de söyle hissettim. 11 ilimizde deprem yasadik. Depremde hayatini kaybedenlere rahmet diliyorum. Bu sampiyonluk depremzedelere moral olsun istiyorum. Depremi yasayanlara armagan ediyorum. Siz destek verdikçe daha güzel islere imza atacagiz" diye konustu.

Cumhuriyet’in 100. yilinda büyük zaferler elde ettiklerini belirten takim kaptani Eda Erdem Dündar, "Sahneden çok güzel görünüyorsunuz. Enerjiniz çok iyi, iyi ki varsiniz. Dev ekranlarda bizi desteklediniz, çok güzel görüntüler izledik. Cumhuriyetin 100. yilinda böyle büyük zaferler getirdigimiz için çok mutluyuz. Iyi ki varsiniz" ifadelerini kullandi.

A Milli Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Daniele Santarelli ise "Harika bir gün. Takimimla ve ekibimle gurur duyuyorum. Çok büyük bir basariya imza attik. Destekleriniz için tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA