Albian Ajeti, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Iskoçya ligi ekiplerinden Celtic’te forma giyen 26 yasindaki Isviçreli forvet Albian Ajeti’yi kadrosuna katti.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, kadrosuna önemli bir takviye yapti. Ligde oynadigi 4 maçta henüz puanla tanisamayan ve özellikle gol yollarinda sikinti yasayan Gaziantep FK, son olarak Iskoçya ligi ekiplerinden Celtic’te forma giyen Isviçreli forvet Albian Ajeti’yi 1+1 yilligina kadrosuna katti.

Transfer ile ilgili kirmizi-siyahli kulüpten yapilan açiklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, Isviçreli forvet oyuncusu Albian Ajeti ile 1+1 yillik anlasmaya varmistir. Baskan Yardimcimiz Ibrahim Dicle’nin de katildigi imza töreninde, Ajeti kendisini kirmizi-siyahli kulübümüze baglayan resmi sözlesmeye imza atti. Ajeti’ye kulübümüze hos geldin diyor, armamiz altinda üstün basarilar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kariyerinde Basel, Ausburg, St. Gallen, West Ham United, Celtic ve Strum Graz gibi takimlarda forma giyen Albian Ajeti, 302 resmi maçta 121 gol, 35 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: İHA