A Milli Futbol Takimi, Ermenistan Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri D Grubu’nda Ermenistan ile 8 Eylül Cuma günü Eskisehir’de karsilasacak A Milli Futbol Takimi, bu maçin hazirliklarini sürdürdü.

Salonda gerçeklestirilen günün ilk idmaninin ardindan, ikinci çalisma saat 18.00’de antrenman sahasinda yapildi. Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetimindeki idmanda, isinmanin ardindan pas ve rondo çalismalari yapildi. Daha sonra hücum varyasyonlari üzerinde durulurken, sut çalismasiyla antrenman tamamlandi.

Dün aksam lig maçi oynayan futbolculardan Irfan Can Kahveci, Ismail Yüksek ve Yusuf Sari, aksam antrenmanina katilmayip salonda rejenerasyon çalismasi yaparken, Cenk Özkacar, Salih Uçan ve Umut Nayir ise tedbir amaçli olarak fizyoterapist esliginde kendilerine uygulanan program dahilinde çalisti. Sabah yapilan salon antrenmanina katilan Mert Günok ve Onur Bulut’a ise aksam idmani için istirahat verildi.

Uçus programi nedeniyle aksam saatlerinde kampa katilacak Hakan Çalhanoglu ile bu aksam Hollanda’nin Utrecht kentinde düzenlenecek Eredivisie Ödül Töreni’ne katilacak Orkun Kökçü antrenmanda yer almadi.

Ay-Yildizlilarin bu aksam yaptigi çalismayi TFF Milli Takimlar Sorumlusu Hamit Altintop ve Genel Sekreter Kadir Kardas da izledi.

Milliler, yarin saat 18.00’de basina açik olarak yapacagi idmanla Ermenistan maçinin hazirliklarini sürdürecek.

Kaynak: İHA