Tolunay Kafkas Açiklamasi 'Takima Inaniyorum, Güveniyorum'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçinin ardindan iyi yolda olduklarini belirterek, takima inanip, güvendigini söyledi.

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasinda deplasmanda karsilastigi Galatasaray’a 2-1 yenildi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Oyuncularimi tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Kolay degil. Iki tane ligin üstünde olan takim var. Ilk devre çok pas hatasi yaptik. Ikindi devre format degisikligi tuttu, golü de bulduk. Daha sonra oyunun biraz kontörlü elimize almamiz gerekiyordu. Biraz daha öne çikip, pres yapmamiz gerekiyor. Oyuncularima tesekkür ediyorum. Verdikleri mücadeleden dolayi da gurur duyuyorum" diye konustu.

Hakemlerle ilgili yorum yapmadigini ifade eden Kafkas, "Yedigimiz golden önce de bir sey söylüyorlar. Geçen hafta Erkan Özdamar ile ilgili yorum yaptim. O hakemin performansina dikkat etsinler" seklinde konustu.

Geçen hafta çikan istifa haberlerinin hatirlatilmasi üzerine Tolunay Kafkas, "Ben isimi yapiyorum. Dimdik duruyorum. Baskanimizin takdiridir. Baski altinda cani sikilacak insanlar evine ekmek götüremeyenler. Isimi iyi ve dogru yapiyorum. Baskanimizin takdiri. Baskanimiz üzerine düsen her seyi yapti. Bunun sorumlulugu bizde" ifadelerini kullandi.

"Takima inaniyorum, güveniyorum"

Ligde geride kalan 7 hafta 5 deplasman oynadiklarini vurgulayan Kafkas, "Bunun içinde Galatasaray, Fenerbahçe var. Takima inaniyorum, güveniyorum. Iyi yoldayiz. Daha iyi elbette olabilir. Su an 7 maçta 6 puanimiz var. Bundan sonraki fikstür de lehimize döndü. Kazanabilecegimiz maçlar var, umarim kazaniriz. Kayserispor, Istanbulspor, Samsunspor maçlari var. Umarim Ankaragücü’nü layik oldugu yere getiririz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA