Sinan Kaloglu Açiklamasi 'Maalesef Futbolda Sans Faktörü Bugün Bizim Yanimizda Degildi'

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, Manisa FK maçinin ardindan, “Maalesef futbolda sans faktörü bugün bizim yanimizda degildi” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasinda Gençlerbirligi evinde Manisa FK ile berabere kaldi. Karsilasmadan 1-1’lik beraberlikle ayrilan Gençlerbirligi’nde Teknik Direktör Sinan Kaloglu, ”Öncelikle her 2 takim oyuncularini da tebrik ederim, iyi mücadele ettiler. Karsilasmaya gelirsek stratejik olarak aslinda çalistigimizin karsiligini pozisyon olarak aldik. Birçok pozisyona girdik, özellikle geçislerde. Ama maalesef futbolda sans faktörü bugün bizim yanimizda degildi, daha iyi olabilirdi. Ama futbolda bunlar var. Taçtan çok basit bir pozisyonda golü yedik. Zaten rakibin çok fazla tehlikeli atagi yoktu ama bir pozisyonda da golü yedik. Öne geçmemize ragmen kötü bir gol yedik. Zaman zaman topu rakibe biraktigimiz zamanlar oldu. Orta sahayi biraz güçlendirmeye çalistik ama geçislere daha çok agirlik verdik. Bunu da zaten iyi yaptik. Geçislerden pozisyonlar yakaladik ama atamadik. Manisa FK çok iyi oyunculara sahip, kadrosu çok genis ve biz zor bir fikstürden geçiyoruz. Daha iyi olacagiz. Biz de gelisecegiz, gelismeye devam edecegiz ama maçin. Ziyadesinde ben birkaç sey söylemek istiyorum. Attigimiz golde ben galiba farkinda degilim. Bunun maçtan sonra Osman hocamiz bana söyledi.

Üzüldügünü kirildigini söyledi.

Bir gol sevinci yaptim. Gol sevincini de aslinda nasil sevindigimi de bilmiyordum gerçekten. Ama bu gol sevincim hem Osman hocayi hem ekibini biraz kirdi, Manisa FK Kulübü’nü kirdi. O yüzden kendisinden özür diledim ama buradan da özür diliyorum. Çünkü futbolda kazaniriz, kaybederiz önemli degil. Çok sevdigim bir dostum. Onu bu gol sevinciyle üzmüs oldum. Maçin sonunda bir gerginlik yasadik. Hakemlerle maç sonunda dostane bir sekilde konusurken. Genç milli oyuncu arkadasimiz Ayberk’in konustugu laflar sarf ettigi kelimeler çok iyi degildi. Ona hiç yakistiramadim. Böyle bir saygisizlik yaptigi için birazcik sinirler gerildi açikçasi ama sonra onu da tatliya bagladik. Böyle seyler olur. Genç oyuncular da bunu yapar. Yani maçtan ziyade ben bunu biraz daha söylemek istiyordum. Futbolcularimla alakali onlarla gurur duyuyorum, çok iyi mücadele ediyorlar. Haftalardir gerçekten iyi sonuçlar aldik. Almaya da devam edecegiz. Biz iyi bir takimiz ve bunun da karsiligini her hafta üstüne koyarak geliserek aliyor. Sus zaman oluyor” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA