Türk Telekom Basketbol Takimi Sponsorlari Ile Bir Araya Geldi

Türk Telekom Basketbol Takimi yeniz sezonda partnerlik anlasmasi imzaladigi 7 marka ile bulustu.

Basketbol Süper Ligi’nde yer alan Türk Telekom Basketbol Takimi, Ankara Ahlatlibel’de bulunan Türk Telekom Tesisleri’nde yeni dönem sponsorlari ve basin mensuplari ile bir araya geldi. Türk Telekom Basketbol Baskani Savtekin Sentürk, takim gene menajeri Önder Külçebas’in ev sahipliginde gerçeklestirilen törene, Basantrenör Nenad Canak, takim kaptani Mehmet Yagmur’un yani sira, Lokman Hekim Hastanesi, Altinyildiz, Pizza Il forno, Lemonde Cafe, HIQ Suplement, Sebit, Metropol Card firmalarinin temsilcileri katildi.



“Ankara seyircimizi maçlarimizda bekliyorum”

Yeni sezona güncel ve güçlü bir kadro olusturduklarini dile getiren Türk Telekom Baskani Sentürk, “Insallah güzel bir kimya yakalariz ve istedigimiz arzuladigimiz noktaya takimimizi tasiriz. Ekibimizle tüm kadromuzla beraber yenilikte, yeni sezonumuzla her maça ciddiye alarak her müsabakaya gerekli özeni göstererek elimizden gelen her seyi yapacagimiza inaniyorum. Ankara seyircimizi maçlarimizda bekliyorum. Bize destek veren tüm sporlarimiza tesekkürler ediyorum. Hep birlikte büyüyen bir yapi olmak istiyoruz. Basketbolu sevdirmek Türk sporuna katkida bulunmak ve her açidan da faydali bir kulüp haline gelmek istiyoruz. Türk Telekom, ciddi ve büyük bir markadir. Bu markanin getirdigi, özellikleri, kaliteyi ayni sekilde biz de yansitmak istiyoruz” diye konustu.

Hazirlik maçlarinda yenilgiler aldiklarini belirten Sentürk, “Bunlar normaldir. Hatalarimizi, eksiklerimizi gördük ama en güzel bir sekilde birlesip sahaya en güzel sekilde gücümüzü yansitacagiz. Yarin, Bursa ile maçimiz var. Orada da elimizden gelen her seyi yapmaya çalisacagiz” dedi.



"Euroleague ve NBA hedefleri olan oyuncular var"

Geçen sezon EuroCup Finali oynadiklarina dikkati çeken baskent ekibinin Genel Sekreteri Külçebas, su ifadelere yer verdi:

“Ilk basta yine hedefleri olan siçrama yapmak isteyen ve bu ölçüde Telekom basketbol takiminin geçen sene basardigi o ivmeyi tekrar arttirabilecek oyuncular seçtik. Hepsinin hedefleri yine yüksek, Euroleague ve NBA hedefleri olan oyuncular var. O yüzden bu tarz oyunculari seçtigimiz için yetenek anlaminda çok yetenekli bir takimiz. Tabii ki 12 yeni oyuncu ve yeni antrenörle bir kimya süreci var. O kimyanin olusmasi da bir zaman alacak. Arkadaslik her sey çok iyi ama daha yeni yeni birbirlerini taniyorlar. Hedefimiz ayni sekilde devam ediyor. Buraya gelen misyonumuz ve vizyonumuz budur. Buraya gelen oyuncu ve antrenör grubunun ilerleyip gelisip siçrama yaptigi bu siçramayla da Telekom’un da katkisinin oldugu organizasyon olarak egitim olarak bunu tekrar olusturmak istiyoruz. Bu en büyük özelligimiz, arkadasligimiz ve her zaman mücadele eden bir takim kurmak. Ankara seyircisini de inadinin ve hirsinda biliyoruz. Onlara laik bir takim kurmaya çalistik. Umarim hepimizin tekrar gururlanacagi basarilar elde edip finallere adimizi yazdiririz.”

Kaynak: İHA