Tottenham Ile Socios'tan Dev Is Birligi

Ingiltere Premier Lig temsilcilerinden Tottenham Hotspur, Socios.com ekosistemine dahil oldu. Kuzey Londra’nin köklü kulübü, dünya çapindaki taraftarlari ile etkilesim kurmak, taraftarlarina çesitli ödüller ve deneyimlerle birlikte ayricaliklar saglamak için Spurs Fan Token çikartacak.

Futbol, tenis, espor, motor sporlari basta olmak üzere 9 farkli bransta bir çok spor takimlari ile partnerlik kuran Socios.com’un 2 milyondan fazla taraftarin yer aldigi ekosistemine en son dahil olan Premier Lig temsilcisi Tottenham Hotspur oldu. Dünyanin birçok yerinde taraftari olan Tottenham’in Fan Token’ina sahip olan taraftarlar kulüplerinin kendileri için sundugu birçok ayricaliktan da yararlanip, kulüp kararlarinda söz sahibi olabilecek.

Fan Token’lari, kisada yeni neslin dijital kulüp üyeligi olarak da tanimlayabilir. Bugün dünya genelinde 167 ülkede 2 milyondan fazla taraftar Fan Token’lar araciligi ile destekledikleri spor kulüplerinin forma dizaynlarindan yeni transferlerinin forma numarasina, takim otobüsünden maç bilet fiyatlarina kadar birçok konuda söz sahibi olurken unutulmaz deneyimleri de kazanma firsatini elde ediyor.

Spurs Fan Token sahiplerine özel ayricaliklar olacak

Yeni is birligi kapsaminda Spurs Fan Token, kulübün üyelik programina ek avantajlar getirecek. 4 Ekim Çarsamba günü lansman gerçeklestikten sonra 18 yasindan büyük One Hotspur+ Üyeleri ve Kombine Bilet Sahipleri’ne beser Fan Token, One Hotspur/One Hotspur Connect üyelerine de birer Fan Token ücretsiz olarak sunulacak. Taraftarlara e-posta araciligiyla birer kupon kodu gönderilecek, sonrasinda bu tokenlar Socios.com uygulamasindan edinilebilecek. Transfer edilemez bu ücretsiz Fan Token ile kulüple ilgili oylamalara, tahminlere, ödüllü yarismalara hemen erisilebilecek ve taraftarlar bu sayede puanlar kazanilip ödül ve deneyimlerin kilidi açilabilecek. Kulüp, Spurs taraftarlarina VIP biletler, Spurs magaza kuponlari, sanal bulusma ve tanisma etkinlikleri gibi ödüller sunacak.

Ilk lansmani takiben Fan Token’lar, 4 Ekim Çarsamba gününden itibaren, üyelik sahibi olmayanlar tarafindan da her biri 2 dolar (yaklasik 55 TL) baslangiç fiyatindan alinabilecek.

Projede hem yerel hem uluslararasi taraftarlar ödüllendirilecek

Tottenham Hotspur Ticari Satislar Direktörü Ryan Norys, bu is birliginin kulübün ek gelir kaynagi olusturmak üzere yaptigi çalismalarin bir örnegi oldugunu dile getirirken su ifadeleri kullandi:

“Kulübümüzle ilgili birbirinden degerli ve çesitli ödül ve deneyimleri dünya çapindaki taraftarlarimiza sunacagimiz için mutluyuz. Fan Tokenimiz mevcut üyelik programimizin pek çok getirisiyle entegre sekilde ilerleyecek. Socios.com ile hem yerel hem de uluslararasi taraftarlarimizi cezbedecek genis ölçekli ödüller üzerinde çalisiyoruz.”

Premier Lig’de 7 kulüp Socios.com’un partneri

Socios.com Ana Operasyon Direktörü Emma Diskin ise Premier Lig’in güçlü ekibi ile yaptiklari bu uzun vadeli yol arkadasligi ile ilgili su ifadeleri kullandi:

“Dünyanin dört bir yanindaki taraftarlar, Socios.com’da Fan Tokenlar araciligiyla kulüplerini desteklemenin karsiliginda benzersiz deneyimlerle ödüllendiriliyorlar. Bu lansmanla, Spurs taraftarlari, kulüple ilgili oylamalar, tahminler, yarismalar araciligiyla etkilesimde olacak ve bunun karsiliginda puanlar kazanarak yeni ödül ve deneyimlerin kilidini açacaklar. Bugüne dek 100’den fazla spor organizasyonuna ek olarak yedi Ingiliz takimini kucaklamis durumdayiz ve uygulamamizi daha da gelistirme yolunda son derece kararliyiz.”

Spurs Fan Token sahiplerinin erisebilecekleri ödül ve deneyimlere iliskin gelismeler önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Kaynak: İHA