Peru'nun Sampiyonu Canik

Amerika kitasinda bulunan 21 farkli ülkeden toplamda 100’ün üzerinde profesyonel aticinin katildigi ve binlerce kisinin yakindan takip ettigi INCAS CUP (IPSC PERU), CANiK ana sponsorlugunda gerçeklesti. Turnuvada mücadele eden CANiK Takim Kaptani Nils Jonasson yarismayi birincilikle tamamlayarak uluslararasi sampiyonluklarina bir yenisini daha ekledi.

Dünyanin önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, sportif atis müsabakalarina dünya genelinde destek vermeye devam ediyor. 16-17 Eylül 2023 tarihleri arasinda Peru’da gerçeklestirilen INCAS CUP’ta (IPSC PERU) ana sponsor olarak yer alan CANiK, dünyanin önde gelen sporcularini agirladi. Basta Güney ve Kuzey Amerika kitasi olmak üzere dünyanin 21 farkli ülkesinden toplamda 100’ün üzerinde seçkin aticinin katildigi ve binlerce kisinin yakindan takip ettigi INCAS CUP’ta mücadele eden CANiK Takim Kaptani Nils Jonasson, yarismayi birincilikle tamamladi.

"Sportif aticiligin gelisimine destegimizi sürdürüyoruz"

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, "CANiK olarak, sportif aticiligin ülkemizde ve dünyada gelisimine büyük önem veriyoruz, bu dogrultuda sporcularimizla bu spora destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle, Güney Amerika’nin önde gelen turnuvalarindan birinde hem ana sponsor olarak yer almanin hem de sampiyon olmanin mutlulugunu yasiyoruz. CANiK olarak Peru gibi Güney Amerika’nin diger ülkelerinde de projeler gerçeklestiriyor ve varligimizi güçlendiriyoruz. Spor Aticilik alanindaki turnuvalara olan destegimizi sürdürerek, sadece ülkemizde degil ayni zamanda tüm dünyada sportif aticiligin cazibesini daha da arttirmaya çalisacagiz. Peru’nun ve bölgenin önemli yarismalarindan olan INCAS CUP sponsorlugumuz da stratejimizin bir parçasidir. Canik Team Takim Kaptanimiz Nils Jonasson’a elde ettigi basarilar için tebriklerimizi iletiyor, CANiK markamiza katkilarindan dolayi tesekkürlerimizi sunuyoruz. Küresel arenada ve dünya genelinde her kitada gücümüzü ürünlerimiz ve aticilarimiz ile sergilemeye devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA