Kaf-Kaf'in Gençleri Parliyor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karsiyaka’nin genç oyunculari, bu sezon gösterdikleri performanslarla dikkatleri üzerlerine çekmeyi basardi.

Yeni sezona sampiyonluk parolasiyla giren Karsiyaka, TFF 3. Lig 2. Grup’ta 3’te 3 yaparak bu iddiasini güçlendirdi ve liderlik koltuguna oturdu. Yesil-kirmizililarda, bu sezon bir diger öne çikan olay ise genç oyuncularin gösterdigi performanslar oldu. Son olarak kupa maçinda müsabakaya ilk 11 baslayan genç oyunculardan 2003 dogumlu Mustafa Durgun gol atarak skor üretirken, 2004 dogumlu savunma oyuncusu Mertcan Koç, 2003 dogumlu orta saha Emre Özsari ve 2003 dogumlu kanat oyuncusu Berat Kalkan, Bergama Belediyespor’a karsi gösterdikleri oyunla adindan söz ettirmeyi basardi ve galibiyette büyük rol oynadilar.

Ferdi Burgaz ve Bilal Ceylan, lig maçlarinin degismezi

Karsiyaka’da bu sezon lig maçlarinin degisilmez isimleri olan 2003 dogumlu sol bek Ferdi Burgaz 1 asist yaparken, sag bek Bilal Ceylan ise 1 gollük katki verdi. Iki genç oyuncuda oynanan 3 lig maçinda da 270’er dakika süre alirken istikrarli bir görüntü çizmeyi basardilar.

Kaynak: İHA