Istanbulspor Ile Antalyaspor Arasinda 31. Randevu

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasinda Istanbulspor, Antalyaspor’u agirlayacak. Yarin oynanacak mücadelede iki ekip 31. kez karsi karsiya gelecek.

Trendyol Süper Lig’in 7. hafta maçinda Istanbulspor, yarin 16.00’da Antalyaspor’u konuk ediyor. Sari-siyahlilar bu haftaya kadar oynadigi maçlarda henüz galibiyet çikaramadi. Aldigi 2 puanla 19. sirada bulunan Istanbulspor’da Pazartesi günü Teknik Direktör Fatih Tekke ile yollar ayrilmis, Sali günü Galatasaray ile oynanan erteleme maçinda takimin basinda Olcay Demir yer almisti. Teknik Direktör Nuri Sahin yönetimindeki Antalyaspor ise 6 puanla 13. sirada bulunuyor.

31. randevu

Istanbulspor ile Antalyaspor, bugüne kadar toplam 30 kez rakip oldu. Istanbulspor’un 13 galibiyetine karsin Antalya ekibinin 9 galibiyet aldi. Iki ekip arasinda oynanan 8 maç ise beraberlikle tamamlandi.

Ligin en az gol bulan takimi

Geride kalan haftalarda yalnizca 2 kez rakip fileleri sarsan Istanbulspor ligin en az gol bulan ekibi oldu. Sari-siyahlilar ilk hafta Konyaspor, ikinci haftada ise Kayserispor karsisinda gol sevinci yasayabildi. Istanbul ekibi, sonrasinda oynadigi 4 maçta gol bulamadi.

Öte yandan, Istanbulspor’un ligde buldugu 2 golü de Ibrahim Yilmaz kaydetti.



Çagdas Altay düdük çalacak

Istanbulspor ile Antalyaspor arasinda oynanacak mücadelede hakem Çagdas Altay düdük çalacak. Altay’in yardimciliklarini Esat Sancaktar ve Murat Altan yapacak. Karsilasmanin dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak.

Kaynak: İHA