Eskisehirspor Fabrika Futbol Gelisim Akademisi'ne Yeni Antrenör

Eskisehirspor Fabrika Futbol Gelisim Akademisi, sorumlu antrenör olarak daha önce Eskisehirspor U13 takimini sampiyon yapan Fatih Yabas’in getirildigini duyurdu.

Eskisehirspor’un gelecegini parlak günlere tasima hedefiyle gelistirilmis bir proje olarak gelistirilen Eskisehirspor Fabrika Futbol Gelisim Akademisi’nde okul bünyesindeki çocuklara altyapidaki profesyonel antrenörler tarafindan gözlemlenerek egitimler veriliyor. Yetenekli çocuklar Eskisehirspor altyapi takimina kazandirilarak A takim için potansiyel aday sporcular haline geliyor. Yeni bir döneme girmeye hazirlanan Fabrika

Futbol Gelisim Akademisi bu çerçevede yeni antrenörünü belirledi. Geçtigimiz sezon Eskisehirspor U13 takimini sampiyonluk yapma basarisini göstermis olan altyapi antrenörlerinden Fatih Yabas’in Fabrika Futbol Gelisim Akademisi Sorumlu Antrenör olarak göreve getirildigi açiklandi.

Fabrika Futbol Okulu bünyesinde görev yapan diger antrenörler Beyza Dörtelma, Selen Togral, Irem Yesilyurt ve Kadin Futbol Gelisim Departmani’ndan Esin Demirtürk ve Pinar Koca, Fabrika Futbol Okullarindaki yas gruplarina göre koordineli çalisarak profesyonel futbol egitimi, teorik bilgi, kisisel gelisim, fiziksel gelisim, sosyal beceriler ve yarismaci gruplara hazirlik süreçlerini destekleyecek.

Kulüp Baskani Erkan Koca, Fabrika Futbol Gelisim Akademisi Sorumlu As Baskani Tamer Yavuz basta olmak üzere Eskisehirspor yönetim kurulu üyeleri de bu süreci yakindan takip ederek gelecege yönelik desteklerini saglamlastiracak.

"Sehrinin takimi Eskisehirspor ile futbola dön"

Fabrika Futbol Gelisim Akademisi Sorumlu Antrenör Fatih Yabas, konuyla ilgili yaptigi açiklamasinda, "Eskisehirspor’un en iyi üst liglere, Eskisehir’in gençlerinin getirecegini biliyorum. Öncesi de böyleydi, sonrasi da böyle olacak. Sadece yetenekli degil, çaliskan ve bu sehrinin takimi için her seyi yapacak gençlerimiz olacagina eminiz. Bu sebeple sehrinin takimi Eskisehirspor ile futbola dön diyoruz" ifadelerini kullandi.

Öte yandan yeni olusum sürecinde olan Eskisehirspor Fabrika Futbol Gelisim Akademisine Eskisehir’deki tüm gençleri davet edildi.

Kaynak: İHA