Ersan Parlatan Açiklamasi 'Iyi Bir Yoldayiz Ve Güçlü Bir Takim Oldugumuzu Gösterdik'

Bandirmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Ümraniyespor maçinin ardindan, “Iyi bir savunma anlayisimiz var. Sevinçliyiz. Iyi bir yoldayiz ve güçlü bir takim oldugumuzu gösterdik” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasinda Ümraniyespor’a konuk olan Bandirmaspor, karsilasmadan 1-0’lik galibiyetle ayrildi. Puanini 15’e yükselterek puan durumunda 2. siradaki yerini koruyan Bandirma ekibinde Teknik Direktör Ersan Parlatan maç sonu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Takimin gidisatindan memnun oldugunu aktaran Ersan Parlatan, “Öncelikle oyuncularimi kutluyorum. Belli bir bölüm iyi oynadik. Ilk devre istediklerimizi sahaya yansittik. Ikinci golü bulduk ama VAR’dan döndü. Bu karar tartisilabilir. Ümraniyespor’un ikinci yari daha ofansif oynayacagini biliyorduk. Bu yüzden ikinci yari savunmaya agirlik vermeyi düsündük. Bu planimiz kirmizi karttan sonra zorlasti. Fakat takimim gol yememek için elinden geleni yapti. Iyi bir savunma anlayisimiz var. Sevinçliyiz. Iyi bir yoldayiz ve güçlü bir takim oldugumuzu gösterdik. Simdi iyi dinlenip Çorum FK maçina hazirlanacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA