Emre Bayraktar Açiklamasi 'Bugünkü Görüntümüz Için Camiadan Özür Diliyoruz'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Sorumlusu Emre Bayraktar, kaybettikleri Gaziantep FK maçinda verdiklerini görüntüden dolayi camiadan özür diledi.

Gaziantep FK maçindan 2-1’lik maglubiyetle ayrilan Samsunspor’da geçici olarak takimin basinda görev alan Emre Bayraktar, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi.

Üzücü bir maglubiyet aldiklarinin altini çizen Bayraktar, “Bugün çok ciddi bir hayal kirikligi yasiyoruz. Bu maç için çok çalistik. Tesisten disari çikmadik diyebilirim. Sonucu ise alamadik. Ilk 17 dakikada top bizim ayagimizdayken basit hatalardan 2 gol yedik. 2 isabetli suttan 2 gol yedik. Diger maçlarda da benzer durumlar yasandi. Geri dönüsler bizim gibi zor günler geçiren takimlar için kolay olmuyor. Ikinci yari 3-5-2’ye döndük. Ikinci yari istek ve arzumuz artti. Rakibe gol atmak için yeterli sayida isabetli sut çekemedik. Görüntümüz toplamda iyi degildi. Bugünkü görüntümüz için camiadan özür diliyoruz. Ben de 6 haftadir hayal kirikligi yasiyorum. Kenetlenme zamanimiz geldi. Geçen yil da aynilari yasandi. Mevcut kadromuzla yola devam edecegiz. Onlarin camia ile kenetlenmesi lazim. Bunu özellikle kötü günde yapmamiz lazim. Biraz daha oyunculara destek vermek gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA