Baskan Yüce Açiklamasi 'Sporun Ve Sporcunun Yaninda Olmaya Devam Edecegiz'

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi (TFFHGD) 2023-2024 yillari sezon açilisina katildi. Hakemlere yeni sezonda basarilar dileyen Ekrem Yüce, sporu bir bütün olarak degerlendirdiklerini ifade ederek, spora, sporcuya ve sporun tüm alanlarina desteklerinin devam edecegini belirtti.

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi (TFFHGD) tarafindan düzenlenen sezon açilis programina katildi.

Hakem ve Gözlemciler Evi’nde gerçeklestirilen programa Baskan Yüce’nin yani sira Dernek Baskani Gürkan Tekneci, Futbol Il Temsilcisi Tezcan Demir, Sakarya Il Hakem Kurulu Baskani Özgür Aygün, Süper Lig Hakemi Atilla Karaoglan, Büyüksehir bürokratlari ve hakemler yer aldi. Baskan Yüce’yi mesalelerle karsilayan genç hakemler, destekleri dolayisiyla Yüce’ye tesekkür edip hatira fotografi çektirdiler. Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla baslayan törende, açilis konusmasini yapmak üzere kürsüye çikan TFFHG Dernek Baskani Gürkan Tekneci, destekleri dolayisiyla Baskan Yüce’ye tesekkür edip yeni sezonun hayirli olmasini diledi.

Sakarya Il Hakem Kurulu Baskani Özgür Aygün, yeni sezonda tüm hakemlere basarilar dileyerek, “Spor Sehri Sakarya unvaninin karsiligini vermek için çalismalara devam edecegiz” dedi.

Sakarya Futbol Il Temsilcisi Tezcan Demir’de yeni sezonda hakemlere saglik ve basari diledi. Yeni sezonun hayirli olmasini dileyen ve hakemlere basari temenni eden Yüce, “Sehrimiz her geçen gün sporla ilgili kendinden bahsettiriyor. Dünya Bisiklet Sehri unvanini sehrimize kazandirdik. Ardindan Avrupa Spor Sehri unvani ile sehrimiz için yeni bir kazanim daha elde ettik. Bu unvanlar kolay kazanilmadi. Pek çok parametreyi saglayip, yogun bir gayretle Sakaryamiza bu unvanlari kazandirdik. Insallah bu çalismalarimizi gelistirerek sürdürecegiz” diye konustu.

Baskan Ekrem Yüce, sporu bir bütün olarak degerlendirdiklerini, spora ve sporcuya destekler sunduklarini kaydederek, “Sehrimizin markasi Sakaryaspor için gereken destegi sagliyoruz. Amatör spor kulüplerimizin yanindayiz. Ayrica hentbolda Avrupa ve ülkemizde mücadele eden bir takimimiz var. Yeni sezonda basketbolda da olacagiz. Ayrica Büyüksehir Belediyemizin spor kulübü bünyesinde madalyalar kazaniyoruz” dedi.

Baskan Yüce, hakemlere yeni sezonda basarilar dileyerek, hakemlerin yönetecegi maçlarin atamasini bilgisayar ortaminda gerçeklestirdi. Programda Süper Lig Hakemi Atilla Karaoglan tarafindan Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’ye futbol topu hediye edildi.

Kaynak: İHA