Alanyaspor'un Forma Kol Sponsoru Kirbiyik Holding Oldu

Corendon Alanyaspor, forma kol sponsorlugu için Kirbiyik Holding ile resmi sözlesme imzaladi.

Cengiz Aydogan Tesisleri’nde düzenlenen sponsorluk toplantisina Alanyaspor Kulüp Baskani Hasan Çavusoglu, Kirbiyik Holding Yönetim Kurulu Baskani Sahin Kirbiyik, kulüp baskan yardimcisi Kirbiyik Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kirbiyik ve Kirbiyik Holding Genel Müdürü Aydin Demiray katildi.

Baskan Hasan Çavusoglu sponsorluk ile ilgili yaptigi açiklamada, "Daha önce stadyumumuzun isim sponsorlugunu yapan Kirbiyik Holding, bu sezon da formamizda kol sponsorlugu yapacak. Kirbiyik Holding Yönetim Kurulu Baskani Sahin Kirbiyik’a katkilarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Ayni zamanda kulübümüzde baskan yardimcim da olan Metin Kirbiyik kardesime de çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kirbiyik Holding Yönetim Kurulu Baskani Sahin Kirbiyik ise, "Dogdugumuz ve büyüdügümüz yer olan Alanya bizim için çok degerli. Alanya’nin en önemli marka degeri olan Corendon Alanyaspor’a da bütçemiz dogrultusunda sahip çikabiliyorsak ne mutlu bize. Baskanimiz Hasan Çavusoglu’nun Alanyaspor için yaptigi çalismalari taktir ediyoruz ve her zaman yaninda olmaya çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA