Ümraniyespor, Ilk Galibiyetinin Pesinde

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasinda henüz galibiyeti bulunmayan Ümraniyespor ile namaglup Bandirmaspor karsilasacak. Yarin oynanacak olan mücadele, iki ekip arasindaki 9. randevu olacak.

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasinda Ümraniyespor, yarin saat 20.00’da Bandirmaspor’u agirlayacak. Zorlu mücadele öncesinde Ümraniye ekibi, ligde henüz galibiyeti bulunmayan tek takim konumunda bulunuyor. Kirmizi-beyazlilar, bu sezon yalnizca Göztepe ve Sakaryaspor maçlarindan beraberlik alarak 2 puan toplayabildi. Bandirmaspor ise elde ettigi 12 puanla lider Eyüpspor’un ardindan ikinci sirada yer aliyor. Geride kalan haftalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Bandirma ekibi namaglup unvanini koruyor.

9. randevu

Iki ekip, yarin oynayacaklari maçla 9. kez karsi karsiya gelecek. Bundan önceki 8 maçin 4’ünü Ümraniyespor, 3’ünü Bandirmaspor kazandi. Bir maçta ise esitlik bozulmadi.

Alpaslan Sen düdük çalacak

Ümraniyespor ile Bandirmaspor arasinda oynanacak müsabakada hakem Alpaslan Sen düdük çalacak. Yardimci hakemlik görevini ise Bersan Duran ile Ömer Lütfü Aydin üstlenecek. Karsilasmanin dördüncü hakemi de Ali Yilmaz olacak.

Kaynak: İHA