Mersin'de Probeach Tour Plaj Voleybolu Heyecani

İçel Büyüksehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu is birligi ile düzenlenen ProBeach Tour Plaj Voleybolu İçel Etabi, 29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Kizkalesi Plajinda gerçeklestirilecek. 12 kadin ve 14 erkek plaj voleybol takiminin mücadele edecegi müsabakada toplam para ödülü 200 bin TL olacak.

Seyirci girisinin ücretsiz olacagi ProBeach Tour’da 3 gün boyunca ücretsiz servis imkani da saglanacak. Forum AVM’den kalkis 08.30 ile 13.00 saatlerinde, Kizkalesi’nden ise saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasinda olacak. Etkinlige dair ’Alo 185’ ve ’plaj.voleybolpark.com’ adresinden detayli bilgiye erisilebilecek.

“Spor alaninda çok önemli isler yapiyoruz”

İçel’in Erdemli ilçesi Kizkalesi Plajinda gerçeklesecek olan yarisma ile ilgili bilgi veren İçel Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Emrullah Taskin, “Vatandasa yaptigimiz her türlü hizmetin yaninda spor hizmetlerinde de çok önemli ivme kazandik, çok önemli isler yapiyoruz. ProBeach organizasyonu da bunlardan bir tanesi. Ilkini geçen sene yaptik. Ikinci kez yapiyoruz. 29 Eylül Cuma günü basliyor, 1 Ekim Pazar günü de bitiriyoruz. Uluslararasi bir organizasyon. Toplamda 7 farkli ülkeden 12 kadin, 14 erkek takimi olmak üzere 26 tane takim katiliyor. Güzel bir organizasyon olmasini bekliyoruz. Bütün İçellileri bu organizasyona bekliyoruz” dedi.



“Çok güzel maçlar izleyecekler”

Spor ve eglencenin bir arada olacagi bir etkinlik oldugunu kaydeden Taskin, Kizkalesi’ne ulasim için servis hizmeti de saglayacaklarini belirterek, “İçel’den buraya gelmek isteyenler için her gün sabah saat 08.30’da öglenden sonra da 13.30’da Forum AVM duragindan Kizkalesi’ne otobüslerimiz kalkacaktir. Kizkalesi’nde tatil yapan insanlarimiz da katiliyorlar. Çok güzel maçlar izleyecekler. Üç gün boyunca sabah 09.00’dan aksam 18.00’e kadar maçlar devam edecek. Aksamlari da konserlerimiz olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA