Isikli Spor, OKT Trailer Ile Güçlendi

Aydin’da yaklasik 40 yildir treyler ve üst yapi ekipmanlari sektöründe hizmet veren ve bir çok sosyal sorumluluk projesini basari ile yürüten OKT Trailer, bu defa Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Isikli Demirspor ile ana sponsorluk anlasmasi imzaladi. Yeni sezonda OKT Trailer Isikli Spor Kulübü ismiyle lige katilacak olan turuncu siyahli takim hedefini Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek olarak açikladi.

Bir firmaya ait kir bahçesinde düzenlenen tanitim gecesine Aydin Vali Yardimcisi Mehmet Yüce, OKT Trailer Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Maras, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maras, Aydin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Kasim Payza, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Aydin Sube Baskani Ali Hakan Koç, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Dernegi Aydin Subesi Genel Sekreteri Mehmet Özlü, OKT Trailer Isikli Spor Kulübü Baskani Aykut Güler ile is ve spor camiasindan davetliler katildi.

"Güzel basarilara imza atacagiz"

Tanitim gecesinde konusan OKT Trailer Isikli Spor Kulübü Baskani Aykut Güler, OKT Trailer destegiyle önemli basarilara imza atmayi hedeflediklerini söyledi.

Planlarini açiklayan Baskan Güler, "Elim bir trafik kazasi sonucu hayatini kaybeden önceki baskanimiz Alper Güler’den görevi devraldim. Geçen sezon liginizde sampiyon olduk. OKT Trailer ile önemli anlasma imzaliyoruz. Kisa orta ve uzun vadeli planlari belirledik. Mahalle takimlariyla oynarken bu yil ilçe takimlariyla oynayacagiz. Insallah ilerleyen yillarda BAL’da il takimlariyla oynayacagiz. Güzel bir takim olusturduk. Bu sene de güzel basarilar alacagiz. Hedefimiz üst liglere çikmak” dedi.

"OKT Trail’den tam destek"

Sosyal sorumluluk yaklasimlarini amatör kulübe destek vererek devam ettirdiklerini belirten OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maras, “Kulübümüze maddi ve manevi destegimiz olacak. Spor bu anlamda toplumla bizi birlestiren bir alan. Amatörde sürdürülebilir bir yapi olamadigini gördük. 3-5 yillik planimiz var. Alt gruplar olusturup kurumsal kimligimiz ile kulübe destek verecegiz. Kalici bir basari hedefliyoruz. Hedefimiz futbolun ilerlemesini saglamak. Aydin halkini ve bu ile gönül veren herkesi kapsama alanimiza aldik. Bu sponsorlugumuz sadece formadan ibaret kalmayacak daha fazla destek verecegiz ve ilerleyen yillarda da devam edecek” dedi.

Yeni forma ve futbolcular tanitildi

Konusmalarin ardindan OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maras ile Isikli Demirspor Kulübü Baskani Aykut Güler arasinda sponsorluk anlasmasi imzalandi. Sampiyonlar Ligi müzigi esliginde 2023-2024 sezonunda Aydin Süper Amatör Lig’de mücadele edecek takim oyunculari, yeni formalariyla davetlilere tanitildi.

Kaynak: İHA