Fenerbahçe Galibiyet Serisini 13 Maça Çikardi

Fenerbahçe, Süper Lig’de Basaksehir’i 4-0 maglup ederek bu sezonki galibiyet serisini 13 maça çikardi.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçinda Fenerbahçe sahasinda Basaksehir ile karsilasti. Mücadeleden 4-0’lik skorla galip ayrilan sari-lacivertlilerde Szymanski 2 kez rakip fileleri havalandirirken, Djiku’nun golü disinda Basaksehirli futbolcu Duarte kendi kalesine atti. Yeni sezona galibiyet serisiyle baslayan Fenerbahçe, ligde oynadigi ilk 6 maçta 6 galibiyet elde etti.

Galibiyet serisi 13 maça çikti

Teknik Direktör Ismail Kartal yönetiminde sezona basarili bir giris yapan Fenerbahçe, galibiyet serisine Basaksehir maçinda da devam etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Zimbru, Maribor ve Twente ile oynadigi 6 maçta 6 galibiyet elde eden sari-lacivertliler, grup asamasinda da Nordsjaelland’i yendi. Süper Lig’de de Gaziantep FK, Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Alanyaspor’a karsi üstünlük saglayan Kanarya, Basaksehir’i de maglup etmeyi basardi. Fenerbahçe, bu sezon oynadigi 13 maçin tamaminda galibiyet sevinci yasadi.

38 bin taraftar izledi

Fenerbahçe ile Basaksehir arasinda oynanan lig maçini 38 bin 90 biletli taraftar izledi. Ülker Stadyumu’nda tribünleri dolduran sari-lacivertli taraftarlar ilk dakikadan itibaren takimlarini destekledi. Farkli sonuçla biten karsilasmanin ardindan taraftarlar büyük sevinç yasadi. Öte yandan az sayida Basaksehir taraftari da takimlarini tribünden takip etti.

Kaynak: İHA