Denizlispor Seriyi Sürdürmek Istiyor

Çiktigi son iki müsabakayi kazanarak seri baslatan Denizlispor’da Baskan Mehmet Uz, “Bu maçta da en büyük silahimiz, her kosulda takimina sahip çikan taraftarlarimiz olacak. Tüm taraftarlarimizi tribünleri doldurarak destek vermeye devam etmelerini istiyorum” dedi.



TFF 2.Lig Kirmizi Grup 6.haftasinda 1 Ekim Pazar günü A. 24 Erzincanspor’u konuk edecek olan Denizlispor hazirliklarini tek idmanla sürdürdü. Arnavutköy Belediyespor ve son olarak deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u maglup ederek 2 maçta 6 puan çikaran horozlar, ligin güçlü takimlarindan 24Erzincanspor’u da yenerek galibiyet serisini ve çikisini sürdürmek istiyor. Kritik maç öncesi açiklamalarda bulunan Denizlispor Kulüp Baskani Mehmet Uz, ligin en genç takimi olduklarini hatirlatarak, “Sezon hazirliklarina en erken baslayan takimlardan biriyiz. Yaz aylarini tamamen çalisarak ve genç oyuncularimizi lige hazirlayarak geçirdik. Ilk 3 haftada iyi mücadele etmemize ragmen bunu skora yansitamadik. Ancak son 2 haftada hem oyun hem de skor olarak istedigimizi alarak sahadan ayrildik” dedi.

Her maçin zor oldugunu ifade eden Mehmet Uz, “Ligde her puan altin degerinde. Özellikle iç saha maçlarinda puan kaybi yasamak istemiyoruz. Su ana kadar evimizde oynadigimiz iki maçtan birini kazandik, birinden beraberlikle ayrildik. Evimizde puan olarak iyi bir çizgimiz var. Bunu Erzincanspor maçinda da sürdürmek istiyoruz. Eksik oyuncularimiza ragmen takimimizin kazanmak için elinden geleni yapacagindan kimsenin süphesi olmasin” dedi.



Hem iç saha hem de deplasmanda en büyük silahlarinin sartsiz kosulsuz takimina sahip çikan vefakar Denizlispor taraftari oldugunu belirten Uz, “Karaman FK ve Arnavutköy Belediyespor maçlarinda taraftarlarimizin desteginin alinan puanlarda ne kadar etkili oldugunu gördük. Arnavutköy Belediyespor maçinin ilk yarisini 2 farkli maglup kapatmamiza ragmen taraftarlarimizin destegiyle maçi çevirmeyi basardik. Etimesgut Belediyespor deplasmaninda da taraftarlarimiz üzerine düseni fazlasiyla yapti ve galibiyette önemli rol oynadi. Hem sosyal medya hem de birebir görüsmelerimizde taraftarlarimizin takimina olan destegi ve güveni bizi çok sevindiriyor. Hepsine tesekkür ediyorum. Pazar günü oynayacagimiz Erzincanspor maçinda tribünleri doldurarak takimlarina desteklerini sürdürmeleri en büyük dilegimiz. Son yillarin en fazla taraftar sayisina ulasacagimiza inandigimiz bir maça çikacagimizi tahmin ve temenni ediyoruz. Bu maçi kazandigimiz taktirde ligdeki konumumuz farkli bir yere tasinabilir. Tüm taraftarlarimizi Pazar günü tribünleri doldurmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandi.

Öte yandan Etimesgut Belediyespor deplasmaninda sakatlanan Emre Saglik’in adalesinde kanama tespit edildigi ve oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalacagi açiklandi. Emre Saglik’in yani sira iç sahada oynanacak A. 24 Erzincanspor maçinda geçen hafta kasigi yirtilan Gökhan Süzen ile kart cezalisi Bekir Tunç’un kadroda yer alamayacagi ifade edildi.

Kaynak: İHA