Datça'dan Nazilli Belediyespor'a Transfer Oldular

Datça 1923 Futbol Kulübü’nde top oynayan 3 genç oyuncu 2.Lig takimlarindan Nazilli Belediyespor’un alt yapisina transfer oldu.

Daha önce Süper Lig takimlarindan Antalya spor’a oyuncu gönderen kulüp profesyonel lig takimlarinin gözde alt yapi kaynagi olmaya devam ediyor. Transfeleri gerçeklesen 2009 dogumlu oyuncular Turan Ege Saritoprak, Musa Sönmez ve Toprak Kurt Datça’yi en iyi sekilde temsil edeceklerini ve yeni takimlari Nazilli Belediyespor’da basarili olmak için çok çalisarak futbol kariyerlerinde en iyi yerlere gelmek istediklerini ifade ettiler.

Datça 1923 Futbol Kulübü ve Okulu Baskani Tezcan Görgülü transferler ile ilgili olarak yaptigi açiklamada, “Bu basarida geçmiste profesyonel takimlarda futbol oynamis ,akademisyen, bu isin anatomisini, fizyolojisini ve sporcu psikolojisini çok iyi anlayan UEFA-A , UEFA-B belgeli antrenörlerle çalisiyor olmalarinin en önemli faktör oldugunu , çocuklarimiza temel futbol egitimini en iyi sekilde vererek, Gelisim Liglerindeki basarilarinin meyvesini almaya baslamanin gururunu yasadiklarini ve Datça’dan bir çok oyuncumuza alt yapilari için profesyonel lig takimlarinin talip olduklarini belirtti.

Görgülü, kulüp olarak her kulüp gibi maddi imkansizliklari oldugunu ancak buna ragmen basarili olmak için ellerinden geleni yaptiklarini, maddi ve manevi Datça’li sporseverlerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA